Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Prinsengracht 10 in Meppel 7941 KD

Prinsengracht 10

7941 KD Meppel
Huurprijs € 1.250,- p.m. Verhuurd
Bel of mail ons
0570-517517

Omschrijving

Op een goed toegankelijke locatie in het fraaie centrum van Meppel , direct aan één van de wegen naar de promenade van de stad en op steenworp afstand van o.a. Lidl, Action en andere gerenommeerde winkels.
Op deze locatie bieden wij aan een winkelpand met een markante gevel en een frontbreedte van 06 meter. Het netto winkeloppervlak bedraagt 106 m2 en separaat is er een ruimte voor opslag,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 119 m² In units vanaf 119 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op een goed toegankelijke locatie in het fraaie centrum van Meppel , direct aan één van de wegen naar de promenade van de stad en op steenworp afstand van o.a. Lidl, Action en andere gerenommeerde winkels.
Op deze locatie bieden wij aan een winkelpand met een markante gevel en een frontbreedte van 06 meter. Het netto winkeloppervlak bedraagt 106 m2 en separaat is er een ruimte voor opslag, keuken en toilet van 13 m2.
Het geheel is onlangs voorzien van een nieuwe winkelpui, gerestaureerde voorgevel en nieuwe CV installatie.
Voor de deur zijn er enige (openbare) parkeerplaatsen en het openbaar vervoer is op loopafstand beschikbaar, bovendien is de autosnelweg dichtbij.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 119 m² Verkoopoppervlakte 106 m² Frontbreedte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 12 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 119 m² Locatie Winkelcentrum Locatie toelichting invalsweg naar centrum Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk Onderhoud binnen toel. moet nog afgewerkt worden Onderhoud buiten goed Onderhoud buiten toel. nieuwe pui en gevel gerenoveerd Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
119 m²
In units vanaf
119 m²
Verkoop vloeroppervlakte
106 m²
Frontbreedte
600 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Prinsengracht 10, 7941 KD Meppel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.