Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Regio Overijssel

Regio Overijssel

Vraagprijs € 430.000,- k.k. Beschikbaar
Bel of mail ons
0570-517517

Omschrijving

Beleggers opgelet!!!

Wij bieden u aan op bedrijventerrein De Meente te Olst een perceel grond van circa 4.500 m2. De huidige eigenaar wenst zelf in de bedrijfswoning te blijven wonen en een klein perceel voor eigen gebruik aan te houden. Het restant van de grond met daarop gelegen een ruime overdekte opslagruimte van 700 m2, die is voorzien van vloer met betonstenen, komt hierdoor te...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 4500 m²
Lees meer

Omschrijving

Beleggers opgelet!!!

Wij bieden u aan op bedrijventerrein De Meente te Olst een perceel grond van circa 4.500 m2. De huidige eigenaar wenst zelf in de bedrijfswoning te blijven wonen en een klein perceel voor eigen gebruik aan te houden. Het restant van de grond met daarop gelegen een ruime overdekte opslagruimte van 700 m2, die is voorzien van vloer met betonstenen, komt hierdoor te koop. Deze grond kan als bouwgrond worden aangemerkt en bebouwing tot 80% is mogelijk.

Aangezien er reeds een verbinding is met de doorgaande weg op de Meente kan deze weg op het perceel eenvoudig worden doorgetrokken, waardoor aanleg van / splitsing in diverse kavels mogelijk is. Op het bedrijventerrein is de grond schaars en er is zeker behoefte aan kleinere kavels ten behoeve van bedrijfshallen. De overdekte opslagruimte, die in 2004 is gebouwd en ruim 4,5 meter hoog is, is extra interessant. Deze kan door de plaatsing van scheidingswanden worden opgesplitst in 10 units van ca 70 m2, waardoor deze opslagruimte ook als verhuurobject erg aantrekkelijk kan zijn.

In de foto-presentatie hebben wij een situatieschets weergegeven met een mogelijke indeling van het terrein. Uiteraard is deze indeling niet in beton gegoten en is maatwerk mogelijk.

Kortom een object met vele mogelijkheden en voor een of meerdere beleggers zeer interessant!

Heeft u interesse, neem dan contact op met Postma Makelaars, Alex Hagen, 0570-517517.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 430.000,- kosten koper Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2004 Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 4500 m² Perceeloppervlakte 6580 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Bouwgrond
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
Grond
Regio
Overijssel
Grondcategorie
Bouwgrond
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
1
Oppervlakte
4500 m²
Aantal huurders
1
Functie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
Bouwvolume
4500

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.