Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Heeten 8111 AD

de IJsselgouwe

8111 AD Heeten
Bel of mail ons
0570-517517

Omschrijving

AANGEBODEN 13 VRIJSTAANDE BOUWKAVELS NAAR EIGEN WENS TE BOUWEN IN GROEN HEETEN!
GEEN WELSTAND EN BOUWEN ZO GROOT ALS U ZELF WILT!!

**Inmiddels zijn kavel 7,9 en 10 nog beschikbaar**

LIGGING
De 13 kavels 'De IJsselgouwe' liggen aan de rand van Heeten op de voormalige locatie van ijsbaan De Pas. Wonen op deze plek betekent rust, ruimte en groen en biedt een...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 174.500,- tot € 184.000,- Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 650 m³ t/m 900 m³ Perceeloppervlakte 886 m² t/m 969 m² Aantal kavels 13 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 13
Lees meer

Omschrijving

AANGEBODEN 13 VRIJSTAANDE BOUWKAVELS NAAR EIGEN WENS TE BOUWEN IN GROEN HEETEN!
GEEN WELSTAND EN BOUWEN ZO GROOT ALS U ZELF WILT!!

**Inmiddels zijn kavel 7,9 en 10 nog beschikbaar**

LIGGING
De 13 kavels 'De IJsselgouwe' liggen aan de rand van Heeten op de voormalige locatie van ijsbaan De Pas. Wonen op deze plek betekent rust, ruimte en groen en biedt een goede uitvalsbasis voor een mooie wandeling en/of fietstocht in de fraaie Sallandse natuurgebieden.
Ook is er op korte afstand het 'centrum' waarbij de gezelligheid opgezocht kan worden. Belangrijke voorzieningen op het gebied van zorg, onderwijs en dagelijkse boodschappen zijn op korte afstand aanwezig, zowel in Heeten als in Raalte.

SITUERING
De kavels komen aan de nieuw te realiseren ontsluitingsweg vanaf de Dorpsstraat. Deze nieuwe weg wordt doodlopend, wat zorgt voor een rustige woonomgeving. De toekomstige bewoners van de kavels parkeren op eigen terrein, maar langs de weg is ook nog ruimte voor eventuele bezoekers.

MOGELIJKHEDEN
De kavels zijn bestemd voor vrijstaande woningen en variëren in grootte van circa 886 tot circa 969m² en de kavelprijzen variëren van € 174.500,-- tot 184.000,-- v.o.n. In het bestemmingsplan worden een aantal bouwregels voorgeschreven o.a. maximale bouwhoogte (9 meter) en goothoogte (3 meter) maar verder is het gebied welstandsvrij. Hierdoor is er veel vrijheid en een grote diversiteit aan woningen mogelijk.

HISTORIE
Tussen 1967 en 2001 werd Zusterhuis IJsselgouwe aan de rand van Heeten bewoond door een groot aantal kloosterlingen. De prachtig aangelegde tuinen en wandelpaden ademden een en al rust uit en de dagen van de zusters werden gevuld met het naar de kapel gaan, creatieve activiteiten of een ontspannende wandeling.
Alhoewel het klooster al geruime tijd is verdwenen, heeft locatie IJsselgouwe zijn kwaliteit behouden.
Na de sloop van het klooster zijn er plannen gemaakt om het gebied geschikt te maken voor woningen. In het gebied zullen woningen en appartementen worden gebouwd.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 174.500,- - € 184.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 650 m³ t/m 900 m³ Perceeloppervlakte 886 m² t/m 969 m² Aantal kavels 13 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 13
Route van naar , 8111 AD Heeten

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.