Goede raad is goud waard

Een team van 4 beëdigde makelaars met 60 jaar werkervaring staat voor je klaar! In Deventer en omstreken kennen wij alle ins en outs. Wij vertellen je graag meer.

Samen met HuisAssist willen wij jou begeleiden tijdens elke stap van het proces.

Bij Postma Makelaars staan we altijd voor je klaar om jou te helpen bij het realiseren van jouw woondroom. Of je nu behoefte hebt aan begeleiding en advies tijdens het gehele aankoopproces of specifieke diensten zoals een inhouse taxatie door Postma of energieadviseur buiten de deur nodig hebt, wij hebben de expertise in huis om jou te ondersteunen.

In samenwerking met HuisAssist gaan we op zoek naar de beste professionals en contacten om aan jouw wensen te voldoen. Het voordeel hiervan is dat je kosteloos en vrijblijvend bij ons bekende diensten met elkaar kunt vergelijken, zodat je altijd de juiste keus voor jouw situatie met zekerheid kunt maken.

Alles op één plek

In samenwerking met HuisAssist gaan wij van Postma op zoek naar de beste professionals en contacten om aan jouw wensen te voldoen. Het voordeel hiervan is dat je alles eenvoudig kunt terugvinden in jouw persoonlijke MijnPostma dashboard. Zo behoudt je overzicht en kan je kosteloos en vrijblijvend verschillende diensten met elkaar vergelijken, Zo maak je altijd de juiste keuze.Bekijk onze andere diensten

Verkopen

Huis verkopen? Wij bij Postma Makelaars ondersteunen je graag bij het hele verkoopproces. Onze deskundige en ervaren makelaars staan voor je klaar!

Aankopen

Als aankoopmakelaar zijn wij uitsluitend bezig met mensen die een woning willen aankopen. Samen met jou doorlopen we het gehele traject: van het in kaart brengen van de woonwensen en mogelijkheden, het onderhandelen tot het ondertekenen bij de notaris.

Taxaties

De waarde van een woning wordt door een taxatie bepaald. Zo'n taxatie kan om verschillende redenen nodig zijn. Wanneer jij een huis wilt kopen, heb je een gevalideerd taxatierapport nodig voor de aanvraag van de financiering.

Verhuur en beheer

Wil je je woning (tijdelijk) verhuren? Ook hiervoor kun je bij Postma Makelaars terecht. Bij de verhuur van je woning gaan wij zorgvuldig te werk om de meest geschikte huurder voor je woning te vinden.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Postma Makelaars
Kazernestraat 26
7411 CJ Deventer

Back to top