Mijn favorieten

Gratis waardebepaling

De waarde van een woning kan worden vastgesteld in een waardebepaling of met een taxatie. Lees hieronder meer over waardebepaling of kijk op deze pagina voor meer informatie over taxatie.

Gratis waardebepaling

U heeft een waardebepaling nodig omdat u uw huis wilt gaan verkopen en wilt weten tegen welke prijs u uw huis op de markt kunt zetten. Dit is bovendien belangrijk om te weten omdat de verkoopwaarde mede bepaalt in welke prijsklasse u een nieuwe woning kunt kopen. 
 

Het bepalen van de marktwaarde van een huis hangt af van veel variabelen, zoals locatie, perceelgrootte, het bewoonbaar oppervlak, het bouwjaar, de stijl, de staat van onderhoud. Als verkoopmakelaar zijn wij natuurlijk goed op de hoogte van de actuele prijzen in onze regio. Bovendien kijken we naar recent verkochte woningen in uw buurt, om een realistische waardebepaling te kunnen maken. Met een waardebepaling door een makelaar van Postma Makelaars weet u wat de marktwaarde is, en kunt u dus ook een realistische prijs bepalen.
 

Ook een waardebepaling?

Een waardebepaling door een gespecialiseerde makelaar van Postma Makelaars is gratis. Neem direct contact met ons op voor het inplannen van een gratis waardebepaling.