Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

Bij de verkoop van je woning is het vaak vanzelfsprekend om een makelaar in te schakelen. Waarom dan bij de aankoop niet? Stel, je hebt het huis gezien dat aan al je wensen voldoet. Het liefste verhuis je morgen al. Alleen, daardoor kun je wel eens te snel over bepaalde aspecten heen stappen en je teveel door emotie laten leiden. Juist daarom is het verstandig je te laten adviseren door een deskundige makelaar. 

Jouw droomhuis?

Postma Makelaars zorgt ervoor dat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Samen met jou bezichtigen we de woning. Met onze jarenlange ervaring en bouwkundige kennis, weten wij precies waar we op moeten letten. Is de ligging inderdaad wel zo gunstig, met welke mogelijke verbouwingen moet je rekening houden, wat is een realistische waarde? Aspecten waarover wij je een goed en eerlijk advies geven. 

 

Een realistisch bod

Heb je eenmaal besloten dat ene huis te willen kopen, dan onderhandelen we namens jou net zo lang tot de prijs naar een realistische waarde is teruggebracht. Onderhandelen is immers ons vak. Je zal niet de eerste koper zijn die duizenden of zelfs tienduizenden euro's bespaart. 


Weten of wij jou kunnen helpen aan je droomhuis?

Voor vrijblijvend en deskundig advies bel ons (0570) 517 517 of stuur ons een e-mail.


Ook voor je hypotheek en verzekeringen

Postma Makelaars is een full service kantoor. Dat betekent dat wij niet alleen samen met jou op zoek gaan naar een geschikte woning, maar je ook kunnen helpen met je hypotheek en verzekeringen. Hiervoor werken wij samen met Postma Hypotheken & Verzekeringen.