Gratis waardebepaling

Ben je benieuwd naar de waarde van je woning? Of overweeg je jouw woning binnenkort te verkopen? Als je jouw huis wilt verkopen, is de eerste stap inzicht krijgen in de waarde van je huidige woning.


Uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.
Op welke manier wij de gratis waardebepaling mogen uitvoeren, is aan jou. Bekijk hieronder de drie mogelijkheden.

Hoe waarde berekenen?

Bij jou thuis
De makelaar komt bij jouw thuis. Na een rondleiding door jouw woning licht onze makelaar in een persoonlijk gesprek toe wat de waarde van jouw woning is, maar ook wat de zwaktes en sterktes van het huis zijn. Hierdoor kan er een sterke verkoopstrategie worden neergezet. Het gesprek duurt meestal 1 á 2 uurtjes.
Op afstand
Op basis van gegevens uit onze database en vergelijkbare woningen kunnen wij een waarde indicatie op afstand maken. Heb jij de behoefte om snel de woningwaarde te achterhalen? Na een kort telefonisch gesprek en een paar kritische vragen ben jij snel geholpen.
Telefonisch
Wil je liever eerst telefonisch contact? Ook dat is geen enkel probleem. Op basis van omliggende huizen schatten wij een globale waarde van jouw woning. Er is genoeg ruimte voor vragen tijdens dit gesprek, dus stel deze dan ook gerust.

Wat is mijn huis waard?

De waardebepaling noemen we ook wel een 'opname van je huis'. Tijdens deze opname geven wij niet alleen een schatting van de waarde van jouw woning, maar gaan wij ook in op de zwaktes en sterktes van het huis, zodat er een sterke verkoopstrategie kan worden neergezet, mocht je overwegen je huis te gaan verkopen. De zwaktes zetten wij om in verbetermogelijkheden om de verkoopwaarde te verhogen. De sterktes worden uitgelicht door middel van onze verkoopmiddelen en woningpresentatie.

Waardebepaling huis

Wil je weten wat een reële vraagprijs is? Een waardebepaling is de eerste stap naar een succesvolle verkoop van je huis. En deze krijg je altijd gratis bij Postma Makelaars.

Makelaar reviews

9.0 Jelle van Nijen Hallenstraat 3 21 nov. 2023

Het contact met makelaarsbedrijf Postma was steeds erg prettig en behulpzaam. De heer Rob Kreileman heeft ons uitstekend geholpen. Inmiddels zijn wij verhuisd naar ons nieuwe adres Graaf Florisstraat...

10 Marije Ruhe 03 nov. 2023

Prima makelaarskantoor! Fijne, vlotte communicatie met Daniela en haar team. Het huis is razendsnel voor de vraagprijs verkocht en de begeleiding blijft adequaat tot en met de overdracht. Wij zijn er...

9.5 Anoniem Kortricklaan 266 03 nov. 2023

Laura heeft ons huis binnen een week verkocht. Zeer goede tekst geschreven en goede begeleiding. Zeer aan te bevelen.

10 Judith M 10 okt. 2023

Prima! Fijn contact, vlotte communicatie en mijn huis razendsnel verkocht.

8.0 Bert Bremmer 01 okt. 2023

Prima begeleiding door Daniela, kundig, professioneel en vriendelijk vooral.

10 Steven van Griethuijsen 15 sep. 2023

Prettig contact, duidelijke afspraken met een goed resultaat. Complimenten voor de makelaar en het team dat onze verkoop begeleid heeft!

9.8 Dhr. Steven van Griethuijsen Bergpoortstraat 37 15 sep. 2023

Erg prettig contact, De samenwerking verliep soepel, volgens afspraak en naar verwachting. Met als resultaat dat het appartement snel en goed verkocht is.

10 Anoniem Hoge Hondstraat 43 14 sep. 2023

Kan me bij de aankoop van de nu verkochte woning 28 jaar geleden geen makelaar herinneren. De keuze voor Postma Makelaars was simpel: één van die makelaars is een buurvrouw. Die vertrouwdheid bleek...

8.0 Lorenzo Philippo Karel de Grotelaan 66 12 sep. 2023

Ik had dit huis bezichtigd maar dacht dit huis gaat voor meer weg. Door makelaar Postma heb ik dit huis voor de vraag prijs kunnen kopen. In mijn eentje was dit niet gelukt. Wil je een huis kopen neem...

10 Anoniem Pothoofd 55 11 sep. 2023

Huis verkopen is een hoop werk. Je moet veel papieren opzoeken en invullen. Daar waar je er niet uitkwam sprong het kantoor voor je in de bres. Alles liet heel voorspoedig.

Gratis waardebepaling aanvragen

Stap 1: Vul je gegevens in via het formulier.
Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om af te stemmen waar jij behoefte aan hebt.
Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

Plan je gratis waardebepaling

Direct een verkoopadvies en waardebepaling

Met de waardebepaling heb je direct helder wat de waarde en verkoopkansen zijn van jouw woning. Na het aanvragen wordt er een afspraak gemaakt met de makelaar om de woning op te nemen. Met behulp van deze analyse ter plaatse en een aanvullend onderzoek naar vergelijkbare woningen en kadastrale gegevens wordt de waarde van jouw huis bepaald. Een waardebepaling blijft een indicatie, het is dus geen taxatie! Deze waarde hangt van:

  • De staat van onderhoud van de woning
  • Kansen tot woningverbetering
  • Locatie en woonomgeving
  • Actuele hypotheekmogelijkheden

Waardebepaling aanvragen

Waardebepaling aanvragen

Daniela of haar collega's Laura of Theo komen graag bij je langs!

Neem via het formulier contact op met onze makelaars. Wij bellen je binnen 1 werkdag om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Samenwerken met Postma Makelaars

Een persoonlijke klik
Wij vinden het erg belangrijk dat de klik er is tussen de makelaar en jou als klant. Een huis aan- of verkopen is namelijk een grote stap in je leven. Dat doe je niet samen met iemand waarmee het niet goed klikt. Wij houden niet van verkooppraatjes, maar luisteren goed naar je waardoor we een passend plan van aanpak kunnen bepalen. Een plan dat goed bij jou past.
Weet wat bij jou past
Doordat we 3 verschillende - zeer ervaren - makelaars rond hebben lopen, hebben we altijd een makelaar die bij jou past. Iemand die jouw gevoel en wensen snapt. Ben je op zoek naar een vrijstaande boerderij? Of op zoek naar een twee-onder-één kap woning waar je meer ruimte hebt voor gezinsuitbreiding? Wij weten wat bij jou past.
Een stap extra
Wij zetten net dat stapje extra voor onze klanten. We zien het als onze taak om jou te adviseren op het gebied van wonen. Is het financieel niet handig om je huis nu te verkopen? Dan zullen wij dit eerlijk aangeven, ook al lopen wij een deal mis. We ontzorgen jou van A tot Z en helpen je graag met alles wat op je pad komt tijdens dit proces.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Postma Makelaars
Kazernestraat 26
7411 CJ Deventer

Back to top