Gratis waardebepaling

Ben je benieuwd naar de waarde van je woning? Of overweeg je jouw woning binnenkort te verkopen? Als je jouw huis wilt verkopen, is de eerste stap inzicht krijgen in de waarde van je huidige woning.

Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Op welke manier wij de gratis waardebepaling mogen uitvoeren, is aan jou. Dit kan op locatie, maar ook op afstand. Heb jij de behoefte om snel de woningwaarde te achterhalen? Dan is een waardebepaling op afstand voor jou geschikt. Liever een van onze makelaars laten langskomen? Op locatie maken wij gelijk kennis en bespreken wij uitgebreid de mogelijke opties. Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Hoe waarde berekenen?

Bij jou thuis
De makelaar komt bij jouw thuis. Na een rondleiding door jouw woning licht onze makelaar in een persoonlijk gesprek toe wat de waarde van jouw woning is, maar ook wat de zwaktes en sterktes van het huis zijn. Hierdoor kan er een sterke verkoopstrategie worden neergezet. Het gesprek duurt meestal 1 á 2 uurtjes.
Telefonisch
Wil je liever eerst telefonisch contact? Ook dat is geen enkel probleem. Op basis van omliggende huizen schatten wij een globale waarde van jouw woning. Er is genoeg ruimte voor vragen tijdens dit gesprek, dus stel deze dan ook gerust.
WhatsApp
Op basis van gegevens uit onze database en vergelijkbare woningen kunnen wij een waarde indicatie op afstand maken. Heb jij de behoefte om snel de woningwaarde te achterhalen? Na het doorsturen van de adresgegevens en een aantal foto's ontvang jij binnen 2 werkdagen kosteloos een waardebepaling. Zo doe je dat

Wat is mijn huis waard?

De waardebepaling noemen we ook wel een 'opname van je huis'. Tijdens deze opname geven wij niet alleen een schatting van de waarde van jouw woning, maar gaan wij ook in op de zwaktes en sterktes van het huis, zodat er een sterke verkoopstrategie kan worden neergezet, mocht je overwegen je huis te gaan verkopen. De zwaktes zetten wij om in verbetermogelijkheden om de verkoopwaarde te verhogen. De sterktes worden uitgelicht door middel van onze verkoopmiddelen en woningpresentatie.

Waardebepaling huis

Wil je weten wat een reële vraagprijs is? Een waardebepaling is de eerste stap naar een succesvolle verkoop van je huis. En deze krijg je altijd gratis bij Postma Makelaars.

Makelaar reviews

9.0 Mevr. Schotgerrits Zwolseweg 163 16 mei 2024

De lijntjes waren heel kort en wij werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren.

10 Mevr. Mannessen Kurkeikweg 10 12 mei 2024

Prima makelaar. Duidelijke uitleg en er wordt een gezamenlijke app aangemaakt. Daar kun je alle vragen stellen die je wil . Snel antwoord is ook erg fijn. Goede makelaar om je huis te verkopen.

10 Anoniem Keizerspad 32 07 mei 2024

Uitstekende service en deskundigheid! De makelaar bood een professionele en persoonlijke benadering die het hele proces soepel en stressvrij maakte. Absoluut aan te bevelen!

10 Dhr. Edo Horstman Veenhuisweg 34 16 apr. 2024

Zowel in het voortraject als bij de verkoop werden alle afspraken stipt nagekomen. Makelaar is helder, deskundig en eerlijk tegenover koper en verkoper. Anders dan andere makelaars speelt hij geen...

9.0 Anoniem Loomanstraat 6 15 apr. 2024

Persoonlijke aanpak werd erg gewaardeerd. De voorspellingen die ze deden kwamen ook allemaal uit dus dat getuigde wel van hun expertise :)

10 Martin seesink 12 apr. 2024

Perfect geholpen hele fijne makelaar

10 Eise 09 apr. 2024

We zijn zeer tevreden over de door ons gekozen makelaar , uitstekende bereikbaarheid , prima terugkopeling , verkoopopbrengst boven verwachting , zeer correct , kortom absolute aanrader!

9.0 Marianne Van der Hoeven Joost van den Vondellaan 1 27 mrt. 2024

Zeer persoonlijke benadering maar toch heel proffesioneel. Behulpzaam op alle vlakken. Zeer tevreden.

10 Ton Eversdijk 20 mrt. 2024

Fijne makelaar. Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Fijn in de communicatie. Prettig samenwerken

10 Anoniem Bruynssteeg 20 A 14 mrt. 2024

Theo Postma heeft de voor een klant zeer belangrijke gave om zich te verdiepen in de stijl woningen die een opdrachtgever zoekt en de specifieke karakteristieken die een woning voor de koper...

Gratis waardebepaling aanvragen

Stap 1: Vul je gegevens in via het formulier.
Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om af te stemmen waar jij behoefte aan hebt.
Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

Waardebepaling via WhatsApp

Snel en gemakkelijk een waardebepaling? Via WhatsApp krijg je binnen 2 werkdagen kosteloos en vrijblijvend jouw persoonlijke waarde-advies.

Hoe werkt een waardebepaling via WhatsApp?

Plan je gratis waardebepaling

Direct een verkoopadvies en waardebepaling

Met de waardebepaling heb je direct helder wat de waarde en verkoopkansen zijn van jouw woning. Na het aanvragen wordt er een afspraak gemaakt met de makelaar om de woning op te nemen. Met behulp van deze analyse ter plaatse en een aanvullend onderzoek naar vergelijkbare woningen en kadastrale gegevens wordt de waarde van jouw huis bepaald. Een waardebepaling blijft een indicatie, het is dus geen taxatie! Deze waarde hangt van:

  • De staat van onderhoud van de woning
  • Kansen tot woningverbetering
  • Locatie en woonomgeving
  • Actuele hypotheekmogelijkheden

Waardebepaling aanvragen

Waardebepaling aanvragen

Daniela of haar collega's Laura of Theo komen graag bij je langs!

Neem via het formulier contact op met onze makelaars. Wij bellen je binnen 1 werkdag om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Samenwerken met Postma Makelaars

Een persoonlijke klik
Wij vinden het erg belangrijk dat de klik er is tussen de makelaar en jou als klant. Een huis aan- of verkopen is namelijk een grote stap in je leven. Dat doe je niet samen met iemand waarmee het niet goed klikt. Wij houden niet van verkooppraatjes, maar luisteren goed naar je waardoor we een passend plan van aanpak kunnen bepalen. Een plan dat goed bij jou past.
Weet wat bij jou past
Doordat we 3 verschillende - zeer ervaren - makelaars rond hebben lopen, hebben we altijd een makelaar die bij jou past. Iemand die jouw gevoel en wensen snapt. Ben je op zoek naar een vrijstaande boerderij? Of op zoek naar een twee-onder-één kap woning waar je meer ruimte hebt voor gezinsuitbreiding? Wij weten wat bij jou past.
Een stap extra
Wij zetten net dat stapje extra voor onze klanten. We zien het als onze taak om jou te adviseren op het gebied van wonen. Is het financieel niet handig om je huis nu te verkopen? Dan zullen wij dit eerlijk aangeven, ook al lopen wij een deal mis. We ontzorgen jou van A tot Z en helpen je graag met alles wat op je pad komt tijdens dit proces.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Postma Makelaars
Kazernestraat 26
7411 CJ Deventer

Back to top