Postma Makelaars in DeventerHuis verkopen

Woon jij in regio Deventer en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Onze makelaar begeleidt je in het gehele proces van A tot Z, passend bij jouw situatie. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Hierin brengt jouw makelaar graag samen met jou de mogelijkheden in kaart.

Gratis waardebepaling

Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw woning in Deventer? Wij komen graag bij jou langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van jouw huis. Onze waardebepaling is altijd gratis.

Wonen in Deventer

Evenementen
Houd je van evenementen? Dan moet je in Deventer zijn! Er is bijna elke maand wel een groots evenement te bezoeken. Deventer biedt een groot scala aan variatie, zo is er voor ieder wat wils. Denk hierbij aan een stadsfestival en concerten.
Goede bereikbaarheid
Deventer is met de auto goed te bereiken doordat de stad aan de A1 ligt. Ook heeft Deventer 2 stations en een uitgebreid net van lijnbussen. Verder is Deventer ook goed per boot te bereiken doordat de stad aan de IJssel ligt.
Bruisend cultureel leven
In deze levendige stad aan de IJssel is het goed vertoeven. Loop door de historische straatjes, laat je verbazen door het grote aanbod aan winkels en bekijk monumentale gebouwen. Een dagje Deventer is zeker geen straf!

Huis kopen Deventer

Op zoek naar een woning in Deventer maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Eén van onze aankoopmakelaars helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Aankoopmakelaar Deventer

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Deventer en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van een huis in Deventer.

Huis kopen

Taxatie Deventer

Ben je nog niet zeker of je je woning wilt verkopen en wil je graag eerst weten wat de waarde is van je huis? Een taxatie bij onze makelaar kan je hier verder bij helpen! Je ontvangt een compleet taxatierapport, die ook kan worden ingezet voor een hypotheek van je nieuwe woning of wijziging van je huidige hypotheek.

Huis aankopen of verkopen in Deventer?

Onze makelaars helpen je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Laura helpt je graag met het aankopen en verkopen van jouw woning in Deventer.

Hypotheek- en verzekeringsadvies

Postma Makelaars is een full-service makelaarskantoor. Dat betekent dat wij niet alleen samen met jou op zoek gaan naar een geschikte woning of bedrijfsruimte, maar je ook kunnen helpen met je hypotheek en verzekeringen. Hiervoor werken wij samen met Postma Hypotheken & Verzekeringen, specialist op gebied van hypotheken en verzekeringen.

Meer informatie over hypotheken

Hypotheekadvies Deventer

Ben je op zoek naar hypotheekadvies in Deventer? Postma Makelaars werkt samen met Postma Hypotheken & Verzekeringen om jouw het beste advies te kunnen geven.

Verzekeringsadvies Deventer

Zoek je de juiste verzekering voor jouw situatie maar kom je er niet helemaal uit? De adviseurs van Postma Makelaars helpen je graag verder. We kijken uitgebreid naar de wensen en je huidige situatie. Op basis hiervan geven wij een advies over welke verzekering het meest passend is.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

Makelaars
Kazernestraat 26
7411 CJ Deventer

Hypotheken & Verzekeringen
Kazernestraat 26
7411 CJ Deventer

Back to top