Hypotheken en verzekeringen

Helder advies over financiële zaken

Wij zijn een full service makelaarskantoor. Dat betekent dat dat wij niet alleen samen met jou op zoek gaan naar een geschikte woning of bedrijfsruimte, maar je ook kunnen helpen met je hypotheek en verzekeringen. Hiervoor werken wij samen met Postma hypotheken & Verzekeringen, specialist op gebied van hypotheken & verzekeringen. Je vindt ons op één en hetzelfde adres, namelijk Kazernestraat 26 in Deventer.

Stel je vraag aan onze hypotheekadviseur

Stel je vraag aan onze verzekeringsadviseur

Postma Hypotheken & Verzekeringen

Zaken waar je onlosmakelijk bij een woningaankoop of verkoop mee te maken krijgt. Complexe zaken die je goed geregeld wilt hebben. Maar welke verzekering en welke hypotheek past het beste bij je woon- en leefsituatie? Dat vraagt specialistisch inzicht. Wij zijn die specialist. Wij geven je goed en helder advies om je financiële zaken goed op orde te hebben en te houden.

Bekijk onze andere diensten

Verkopen

Huis verkopen? Wij bij Postma Makelaars ondersteunen je graag bij het hele verkoopproces. Onze deskundige en ervaren makelaars staan voor je klaar!

Aankopen

Als aankoopmakelaar zijn wij uitsluitend bezig met mensen die een woning willen aankopen. Samen met jou doorlopen we het gehele traject: van het in kaart brengen van de woonwensen en mogelijkheden, het onderhandelen tot het ondertekenen bij de notaris.

Taxaties

De waarde van een woning wordt door een taxatie bepaald. Zo'n taxatie kan om verschillende redenen nodig zijn. Wanneer jij een huis wilt kopen, heb je een gevalideerd taxatierapport nodig voor de aanvraag van de financiering.

Bedrijfsmakelaar Deventer

Heb je een (BOG) taxatie van een bedrijfspand nodig? Wil je een bedrijfspand kopen of huren, of zijn er plannen om een object te verkopen of te verhuren? Postma Makelaars kan hierbij van dienst zijn. Wij staan dankzij onze ervaring garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Verhuur en beheer

Wil je je woning (tijdelijk) verhuren? Ook hiervoor kun je bij Postma Makelaars terecht. Bij de verhuur van je woning gaan wij zorgvuldig te werk om de meest geschikte huurder voor je woning te vinden.

Makelaars
Kazernestraat 26
7411 CJ Deventer

Hypotheken & Verzekeringen
Kazernestraat 26
7411 CJ Deventer

Back to top