Een huis kopen
samen met Postma Makelaars

Een nieuwe woning kopen? Ga voor een vertrouwd gevoel

Een huis kopen doe je niet elke dag. Je zoekt een woning waar je meteen een goed gevoel bij hebt en waar jij jezelf voor een langere tijd ziet wonen. De zoektocht naar een nieuwe woning is niet alleen leuk, maar ook spannend. Er hangt nogal wat vanaf én in de huidige markt moet je vlot kunnen schakelen. De aankoopmakelaars van Postma Makelaars helpen je bij de zoektocht naar jouw droomwoning. Onze betrokkenheid en onze jarenlange ervaring met in vak, zorgt ervoor dat wij jou met onze objectieve blik en kennis van de markt kunnen helpen met het aankopen van je droomhuis.

Zullen we eens kennismaken?

Altijd een eerlijk advies

Postma Makelaars zorgt ervoor dat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kopen van een woning. Samen met jou bezichtigen we de woning. Met onze jarenlange ervaring en bouwkundige kennis, weten wij precies waar we op moeten letten. Is de ligging inderdaad wel zo gunstig? Met welke mogelijke verbouwingen moet je rekening houden? Wat is een realistische waarde? Aspecten waarover wij je een goed en eerlijk advies geven.

Postma Huis kopen

Samen de zoektocht naar jouw droomhuis starten?

Aankoopmakelaar Postma Makelaars

Met onze aankoopmakelaar zit je goed
Met onze jarenlange ervaring en kennis van de lokale markt kan je met een vertrouwd gevoel de zoektocht naar jouw nieuwe woning starten. Wij helpen je bij elke stap.
Wij helpen jouw woonwensen te realiseren
We brengen jouw woonwensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Samen maken we slimme keuzes
Wanneer jij een nieuwe woning op het oog hebt, is het onze taak om ervoor te zorgen dat deze woning echt de woning is die het lijkt te zijn. Wij begeleiden je bij elke stap.

Woning aankopen

Tegenwoordig is het vinden van een woning niet zo gemakkelijk. Wanneer je dan een woning hebt gevonden dat voldoet aan jouw wensen, wil je wel kans maken om de woning te kunnen kopen. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar vergroot jij deze kans. Je krijgt namelijk professioneel advies over alle stappen die gezet moeten worden binnen het aankoopproces.

Een realistisch bod
Heb je eenmaal besloten dat ene huis te willen kopen, dan onderhandelen we namens jou net zo lang tot de prijs naar een realistische waarde is teruggebracht. Onderhandelen is immers ons vak. Je zal niet de eerste koper zijn die duizenden of zelfs tienduizenden euro's bespaart.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  • Wij gaan doelgericht op zoek naar een woning op basis van de door jouw opgegeven criteria.
  • Wij maken de afspraak voor de bezichtiging én begeleiden jou tijdens de bezichtiging.
  • Wij beoordelen de bouwkundige staat van de woning en informeren je over de eventuele te verwachten kosten.
  • Wij doen een kadastrale en gemeentelijke recherche.
  • Wij beoordelen de reële waarde van de woning, zodat jij een slimme keuze kan maken.
  • Wij checken de koopovereenkomst voor je.
  • Wij controleren bij de overdracht of alle afspraken zijn nagekomen en gaan mee naar de overdracht bij de notaris.

Samen met Laura op zoek naar jouw nieuwe woning?

Neem contact met ons op!

Vul je contactgegevens hieronder in of bel ons direct op om een afspraak te maken voor een kennismaking. Tot snel!

Kennismaken? Kom langs voor een vrijblijvend informatiegesprek!

Wat onze klanten vinden:

9.0 Jelle van Nijen Hallenstraat 3 21 nov. 2023

Het contact met makelaarsbedrijf Postma was steeds erg prettig en behulpzaam. De heer Rob Kreileman heeft ons uitstekend geholpen. Inmiddels zijn wij verhuisd naar ons nieuwe adres Graaf Florisstraat...

10 Marije Ruhe 03 nov. 2023

Prima makelaarskantoor! Fijne, vlotte communicatie met Daniela en haar team. Het huis is razendsnel voor de vraagprijs verkocht en de begeleiding blijft adequaat tot en met de overdracht. Wij zijn er...

9.5 Anoniem Kortricklaan 266 03 nov. 2023

Laura heeft ons huis binnen een week verkocht. Zeer goede tekst geschreven en goede begeleiding. Zeer aan te bevelen.

10 Judith M 10 okt. 2023

Prima! Fijn contact, vlotte communicatie en mijn huis razendsnel verkocht.

8.0 Bert Bremmer 01 okt. 2023

Prima begeleiding door Daniela, kundig, professioneel en vriendelijk vooral.

10 Steven van Griethuijsen 15 sep. 2023

Prettig contact, duidelijke afspraken met een goed resultaat. Complimenten voor de makelaar en het team dat onze verkoop begeleid heeft!

9.8 Dhr. Steven van Griethuijsen Bergpoortstraat 37 15 sep. 2023

Erg prettig contact, De samenwerking verliep soepel, volgens afspraak en naar verwachting. Met als resultaat dat het appartement snel en goed verkocht is.

10 Anoniem Hoge Hondstraat 43 14 sep. 2023

Kan me bij de aankoop van de nu verkochte woning 28 jaar geleden geen makelaar herinneren. De keuze voor Postma Makelaars was simpel: één van die makelaars is een buurvrouw. Die vertrouwdheid bleek...

8.0 Lorenzo Philippo Karel de Grotelaan 66 12 sep. 2023

Ik had dit huis bezichtigd maar dacht dit huis gaat voor meer weg. Door makelaar Postma heb ik dit huis voor de vraag prijs kunnen kopen. In mijn eentje was dit niet gelukt. Wil je een huis kopen neem...

10 Anoniem Pothoofd 55 11 sep. 2023

Huis verkopen is een hoop werk. Je moet veel papieren opzoeken en invullen. Daar waar je er niet uitkwam sprong het kantoor voor je in de bres. Alles liet heel voorspoedig.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Postma Makelaars
Kazernestraat 26
7411 CJ Deventer

Back to top