Een huis kopen
samen met Postma Makelaars

Een nieuwe woning kopen? Ga voor een vertrouwd gevoel

Een huis kopen doe je niet elke dag. Je zoekt een woning waar je meteen een goed gevoel bij hebt en waar jij jezelf voor een langere tijd ziet wonen. De zoektocht naar een nieuwe woning is niet alleen leuk, maar ook spannend. Er hangt nogal wat vanaf én in de huidige markt moet je vlot kunnen schakelen. De aankoopmakelaars van Postma Makelaars helpen je bij de zoektocht naar jouw droomwoning. Onze betrokkenheid en onze jarenlange ervaring met in vak, zorgt ervoor dat wij jou met onze objectieve blik en kennis van de markt kunnen helpen met het aankopen van je droomhuis.

Zullen we eens kennismaken?

Altijd een eerlijk advies

Postma Makelaars zorgt ervoor dat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kopen van een woning. Samen met jou bezichtigen we de woning. Met onze jarenlange ervaring en bouwkundige kennis, weten wij precies waar we op moeten letten. Is de ligging inderdaad wel zo gunstig? Met welke mogelijke verbouwingen moet je rekening houden? Wat is een realistische waarde? Aspecten waarover wij je een goed en eerlijk advies geven.

Postma Huis kopen

Samen de zoektocht naar jouw droomhuis starten?

Aankoopmakelaar Postma Makelaars

Met onze aankoopmakelaar zit je goed
Met onze jarenlange ervaring en kennis van de lokale markt kan je met een vertrouwd gevoel de zoektocht naar jouw nieuwe woning starten. Wij helpen je bij elke stap.
Wij helpen jouw woonwensen te realiseren
We brengen jouw woonwensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Samen maken we slimme keuzes
Wanneer jij een nieuwe woning op het oog hebt, is het onze taak om ervoor te zorgen dat deze woning echt de woning is die het lijkt te zijn. Wij begeleiden je bij elke stap.

Woning aankopen

Tegenwoordig is het vinden van een woning niet zo gemakkelijk. Wanneer je dan een woning hebt gevonden dat voldoet aan jouw wensen, wil je wel kans maken om de woning te kunnen kopen. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar vergroot jij deze kans. Je krijgt namelijk professioneel advies over alle stappen die gezet moeten worden binnen het aankoopproces.

Een realistisch bod
Heb je eenmaal besloten dat ene huis te willen kopen, dan onderhandelen we namens jou net zo lang tot de prijs naar een realistische waarde is teruggebracht. Onderhandelen is immers ons vak. Je zal niet de eerste koper zijn die duizenden of zelfs tienduizenden euro's bespaart.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  • Wij gaan doelgericht op zoek naar een woning op basis van de door jouw opgegeven criteria.
  • Wij maken de afspraak voor de bezichtiging én begeleiden jou tijdens de bezichtiging.
  • Wij beoordelen de bouwkundige staat van de woning en informeren je over de eventuele te verwachten kosten.
  • Wij doen een kadastrale en gemeentelijke recherche.
  • Wij beoordelen de reële waarde van de woning, zodat jij een slimme keuze kan maken.
  • Wij checken de koopovereenkomst voor je.
  • Wij controleren bij de overdracht of alle afspraken zijn nagekomen en gaan mee naar de overdracht bij de notaris.

Samen met Laura op zoek naar jouw nieuwe woning?

Neem contact met ons op!

Vul je contactgegevens hieronder in of bel ons direct op om een afspraak te maken voor een kennismaking. Tot snel!

Kennismaken? Kom langs voor een vrijblijvend informatiegesprek!

Wat onze klanten vinden:

9.0 Mevr. Schotgerrits Zwolseweg 163 16 mei 2024

De lijntjes waren heel kort en wij werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren.

10 Mevr. Mannessen Kurkeikweg 10 12 mei 2024

Prima makelaar. Duidelijke uitleg en er wordt een gezamenlijke app aangemaakt. Daar kun je alle vragen stellen die je wil . Snel antwoord is ook erg fijn. Goede makelaar om je huis te verkopen.

10 Anoniem Keizerspad 32 07 mei 2024

Uitstekende service en deskundigheid! De makelaar bood een professionele en persoonlijke benadering die het hele proces soepel en stressvrij maakte. Absoluut aan te bevelen!

10 Dhr. Edo Horstman Veenhuisweg 34 16 apr. 2024

Zowel in het voortraject als bij de verkoop werden alle afspraken stipt nagekomen. Makelaar is helder, deskundig en eerlijk tegenover koper en verkoper. Anders dan andere makelaars speelt hij geen...

9.0 Anoniem Loomanstraat 6 15 apr. 2024

Persoonlijke aanpak werd erg gewaardeerd. De voorspellingen die ze deden kwamen ook allemaal uit dus dat getuigde wel van hun expertise :)

10 Martin seesink 12 apr. 2024

Perfect geholpen hele fijne makelaar

10 Eise 09 apr. 2024

We zijn zeer tevreden over de door ons gekozen makelaar , uitstekende bereikbaarheid , prima terugkopeling , verkoopopbrengst boven verwachting , zeer correct , kortom absolute aanrader!

9.0 Marianne Van der Hoeven Joost van den Vondellaan 1 27 mrt. 2024

Zeer persoonlijke benadering maar toch heel proffesioneel. Behulpzaam op alle vlakken. Zeer tevreden.

10 Ton Eversdijk 20 mrt. 2024

Fijne makelaar. Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Fijn in de communicatie. Prettig samenwerken

10 Anoniem Bruynssteeg 20 A 14 mrt. 2024

Theo Postma heeft de voor een klant zeer belangrijke gave om zich te verdiepen in de stijl woningen die een opdrachtgever zoekt en de specifieke karakteristieken die een woning voor de koper...

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Postma Makelaars
Kazernestraat 26
7411 CJ Deventer

Back to top