Wij bieden jou een complete service.

Onze diensten

Met ons enthousiaste en betrokken team zijn wij elke dag opnieuw bezig om al onze klanten te ontzorgen. Omdat we jouw situatie kennen denken we echt met je mee. Dat vinden onze klanten ook, zij beoordelen ons gemiddeld met een 9,2.

Huis verkopen? Wij bij Postma Makelaars ondersteunen je graag bij het hele verkoopproces. Onze deskundige en ervaren makelaars staan voor je klaar!

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Onze waardebepaling is altijd gratis.

Meer lezen

Als aankoopmakelaar zijn wij uitsluitend bezig met mensen die een woning willen aankopen. Samen met jou doorlopen we het gehele traject: van het in kaart brengen van de woonwensen en mogelijkheden, het onderhandelen tot het ondertekenen bij de notaris.

Meer lezen

De waarde van een woning wordt door een taxatie bepaald. Zo'n taxatie kan om verschillende redenen nodig zijn. Wanneer jij een huis wilt kopen, heb je een gevalideerd taxatierapport nodig voor de aanvraag van de financiering.

Meer lezen

Heb je een (BOG) taxatie van een bedrijfspand nodig? Wil je een bedrijfspand kopen of huren, of zijn er plannen om een object te verkopen of te verhuren? Postma Makelaars kan hierbij van dienst zijn. Wij staan dankzij onze ervaring garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Meer lezen

Wil je je woning (tijdelijk) verhuren? Ook hiervoor kun je bij Postma Makelaars terecht. Bij de verhuur van je woning gaan wij zorgvuldig te werk om de meest geschikte huurder voor je woning te vinden.

Meer lezen

Wij zijn een full service makelaarskantoor. Dat betekent dat dat wij niet alleen samen met jou op zoek gaan naar een geschikte woning of bedrijfsruimte, maar je ook kunnen helpen met je hypotheek en verzekeringen.

Meer lezen

Ontzorgd worden door ons?

Neem contact met ons op!

Heb jij vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Grote kans dat je - de altijd vrolijke - Cynthia aan de lijn krijgt.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Postma Makelaars
Kazernestraat 26
7411 CJ Deventer

Back to top