Wij bieden jou een complete service.

Onze diensten

Met ons enthousiaste en betrokken team zijn wij elke dag opnieuw bezig om al onze klanten te ontzorgen. Omdat we jouw situatie kennen denken we echt met je mee. Dat vinden onze klanten ook, zij beoordelen ons gemiddeld met een 9,2.

Huis verkopen? Wij bij Postma Makelaars ondersteunen je graag bij het hele verkoopproces. Onze deskundige en ervaren makelaars staan voor je klaar!

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Onze waardebepaling is altijd gratis.

Meer lezen

Als aankoopmakelaar zijn wij uitsluitend bezig met mensen die een woning willen aankopen. Samen met jou doorlopen we het gehele traject: van het in kaart brengen van de woonwensen en mogelijkheden, het onderhandelen tot het ondertekenen bij de notaris.

Meer lezen

De waarde van een woning wordt door een taxatie bepaald. Zo'n taxatie kan om verschillende redenen nodig zijn. Wanneer jij een huis wilt kopen, heb je een gevalideerd taxatierapport nodig voor de aanvraag van de financiering.

Meer lezen

Heb je een (BOG) taxatie van een bedrijfspand nodig? Wil je een bedrijfspand kopen of huren, of zijn er plannen om een object te verkopen of te verhuren? Postma Makelaars kan hierbij van dienst zijn. Wij staan dankzij onze ervaring garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Meer lezen

Wil je je woning (tijdelijk) verhuren? Ook hiervoor kun je bij Postma Makelaars terecht. Bij de verhuur van je woning gaan wij zorgvuldig te werk om de meest geschikte huurder voor je woning te vinden.

Meer lezen

Wij zijn een full service makelaarskantoor. Dat betekent dat dat wij niet alleen samen met jou op zoek gaan naar een geschikte woning of bedrijfsruimte, maar je ook kunnen helpen met je hypotheek en verzekeringen.

Meer lezen

Postma adviseert in alles wat het beste is voor jouw huis. Zo ook voor diensten die niet direct bij Postma in huis zijn, weten wij door onze ruim 60 jaar ervaring wat de beste keus is voor jouw situatie.
Kosteloos kunnen we je de juiste kant op wijzen!

Meer lezen

Samen met HuisAssist willen wij jou begeleiden tijdens elke stap van het proces.

Bij Postma Makelaars staan we altijd voor je klaar om jou te helpen bij het realiseren van jouw woondroom. Of je nu behoefte hebt aan begeleiding en advies tijdens het gehele aankoopproces of specifieke diensten zoals een taxateur of energieadviseur nodig hebt, wij hebben de expertise in huis om jou te ondersteunen.

In samenwerking met HuisAssist gaan we op zoek naar de beste professionals en contacten om aan jouw wensen te voldoen. Het voordeel hiervan is dat je alles eenvoudig kunt terugvinden in jouw persoonlijke dashboard en kosteloos en vrijblijvend verschillende diensten met elkaar kunt vergelijken, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken.

Hoe werkt het?

Stap 1: Geef aan welke diensten je nodig hebt en welke voorkeuren je hebt.

Stap 2: Onze experts nemen telefonisch contact met je op om jouw wensen en eisen te bespreken. Op basis hiervan gaan wij op zoek naar de beste diensten voor POSTMA Makelaars.

Stap 3: Je ontvangt persoonlijke inloggegevens voor Mijn POSTMA Makelaars, waar je direct toegang hebt tot de gevonden professionals.

Stap 4: Je hebt volledige vrijheid in de keuze van de professional waarmee je wilt samenwerken. Deze professional neemt vervolgens contact met je op om een afspraak te maken.

Het mooiste van alles is dat onze service volledig kosteloos en vrijblijvend is. Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan en laat ons je helpen bij het vinden van de beste diensten!

Ontzorgd worden door ons?

Neem contact met ons op!

Heb jij vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Grote kans dat je - de altijd vrolijke - Cynthia aan de lijn krijgt.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Postma Makelaars
Kazernestraat 26
7411 CJ Deventer

Back to top