Complete service makelaarskantoor Deventer

Waar kunnen de makelaars van Postma je mee helpen?

Met ons enthousiaste en betrokken team zijn wij elke dag opnieuw bezig om al onze klanten te ontzorgen. Omdat we jouw situatie kennen denken we echt met je mee. Dat vinden onze klanten ook, zij beoordelen ons gemiddeld met een 9,2.

Huis verkopen? Wij bij Postma Makelaars ondersteunen je graag bij het hele verkoopproces. Onze deskundige en ervaren makelaars staan voor je klaar!

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Onze waardebepaling is altijd gratis.

Meer lezen

Als aankoopmakelaar zijn wij uitsluitend bezig met mensen die een woning willen aankopen. Samen met jou doorlopen we het gehele traject: van het in kaart brengen van de woonwensen en mogelijkheden, het onderhandelen tot het ondertekenen bij de notaris.

Meer lezen

De waarde van een woning wordt door een taxatie bepaald. Zo'n taxatie kan om verschillende redenen nodig zijn. Wanneer jij een huis wilt kopen, heb je een gevalideerd taxatierapport nodig voor de aanvraag van de financiering.

Meer lezen

Heb je een (BOG) taxatie van een bedrijfspand nodig? Wil je een bedrijfspand kopen of huren, of zijn er plannen om een object te verkopen of te verhuren? Postma Makelaars kan hierbij van dienst zijn. Wij staan dankzij onze ervaring garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Meer lezen

Wil je je woning (tijdelijk) verhuren? Ook hiervoor kun je bij Postma Makelaars terecht. Bij de verhuur van je woning gaan wij zorgvuldig te werk om de meest geschikte huurder voor je woning te vinden.

Meer lezen

Wil je je woning (tijdelijk) verhuren? Ook hiervoor kun je bij Postma Makelaars terecht. Bij de verhuur van je woning gaan wij zorgvuldig te werk om de meest geschikte huurder voor je woning te vinden.

Meer lezen

Wij zijn een full service makelaarskantoor. Dat betekent dat dat wij niet alleen samen met jou op zoek gaan naar een geschikte woning of bedrijfsruimte, maar je ook kunnen helpen met je hypotheek en verzekeringen.

Meer lezen

Ben je van plan om een woning te kopen of ben je benieuwd wat je kunt lenen? Onze adviseurs hebben een uitstekende kennis over de hypotheekverstrekkers, de financiële planning en de valkuilen die zich kunnen voordoen.

Meer lezen

We bieden verschillende hypotheekvormen aan, elk met zijn eigen voor- en nadelen. De annuïteitenhypotheek is populair vanwege zijn stabiele maandelijkse lasten, terwijl de lineaire hypotheek zorgt voor een snellere aflossing van de lening. Onze adviseurs helpen jou bij het kiezen van de beste optie op basis van jouw financiële situatie en doelen.

Meer lezen

Onze hypotheekproducten zijn speciaal ontworpen voor bedrijven, met opties zoals bedrijfshypotheken en financieringen voor commercieel vastgoed. We begrijpen dat elke onderneming uniek is, daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelen.

Meer lezen

Graag bespreken we met jou de verschillende financieringsopties die wij aanbieden, zoals zakelijke hypotheken en investeringsleningen. Onze adviseurs staan klaar om jou te adviseren over de beste oplossing voor jouw zakelijke behoeften en doelen.

Meer lezen

De verzekeringsadviseurs van Postma kijken verder en denken met je mee. Vanzelfsprekend houden onze verzekeringsadviseurs een vinger aan de pols, iedere levensfase is anders. Wij informeren je over wijzigingen en nemen contact met je op om te overleggen of de verzekeringen nog passen bij jouw situatie. Dat is een mooie service.

Meer lezen

Onze deskundige adviseurs helpen jou bij het vinden van de beste verzekeringsproducten die passen bij jouw levensstijl en behoeften. Van aansprakelijkheidsverzekeringen tot reisverzekeringen, wij zorgen ervoor dat je goed beschermd bent.

Meer lezen

Van aansprakelijkheidsverzekeringen tot bedrijfsmiddelenverzekeringen, wij hebben de juiste oplossing voor jouw bedrijf. We werken samen met jou om een verzekeringsprogramma op maat te maken dat past bij jouw bedrijf en jouw specifieke behoeften.

Meer lezen

Van beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen tot arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, wij hebben de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Meer lezen

Vragen over kopen, verkopen of wonen?

Neem contact met ons op!

Heb jij vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Grote kans dat je - de altijd vrolijke - Cynthia aan de lijn krijgt.

Mail jezelf het laatste woningaanbod in Deventer

Wees er als eerste bij!

Postma Makelaars
Kazernestraat 26
7411 CJ Deventer

Back to top