Welkom bij Postma Makelaars

Op funda beoordeeld met: 9,2
0 +

huizen in de verkoop

0 +

huizen verkocht afgelopen jaar

0 +

volgers op social media

Kies voor Postma Makelaars!

Wat maakt ons anders dan andere makelaars? En waarom zou je ons inschakelen? Twee goede en terechte vragen. Antwoord is: wij hebben altijd een makelaar die bij jou past! Elke makelaar heeft zijn eigen verhaal en doet zijn/haar werk net even anders. Ook is elke klant anders. Daarom kijken we écht naar wie er voor ons staat en welke makelaar daar het beste bij past. Zodat wij maximale en oprechte aandacht aan jou als klant kunnen bieden. Persoonlijke aandacht, verstand van zaken en oog voor detail!

We vinden makelen zo'n mooi vak omdat we klanten het beste gevoel en het mooiste resultaat geven.

Of zoals één van onze klanten het treffend verwoordt:

"Zeer kundige makelaar met achter zich een enthousiast team met altijd spontane reacties op je vragen. Gewoon een makelaarskantoor zonder drempels dat ook in niet gemakkelijke tijden zijn uiterste best voor je doet!"

Benieuwd naar wie wij zijn?

Daniela Giugie

Daniela Giugie

Woningmakelaar taxateur

Daniela Giugie

Woningmakelaar taxateur

Wil je een huis kopen, verkopen of laten taxeren? Dan heb je grote kans dat ik bij je langskom. Ik begeleid onze klanten namelijk bij de aan- en verkoop van een woning en verzorg taxaties in de regio Deventer. Een leuk persoonlijk contact waarbij je weet dat je van mij als makelaar of taxateur op aan kunt, vind ik erg belangrijk. Als geboren en getogen Deventernaar ken ik de stad goed. Samen met mijn partner en twee dochters woon ik nabij het centrum, waar ik in mijn vrije tijd regelmatig te vinden ben.

Laura Postma

Laura Postma

Woningmakelaar taxateur

Laura Postma

Woningmakelaar taxateur

Het makelaarsvak is mij met de paplepel in gegoten door mijn vader Theo Postma. Ik hou me voornamelijk bezig met de verkoop/aankoop, taxaties, en bemiddel ik bij verhuur en beheer. Vooral het persoonlijke contact met onze klanten spreekt mij erg aan. De kans is overigens groot dat je mij tegenkomt in de stad. Want als ik niet aan het werk ben ga ik graag gezellig winkelen en lunchen met vriendinnen of andere leuke uitstapjes maken.

Theo Postma

Theo Postma

Woning- bedrijfsmakelaar

Theo Postma

Woning- bedrijfsmakelaar

Met inmiddels 25 jaar ervaring in de makelaardij heb ik al veel meegemaakt als ondernemer. De Deventer woningmarkt is mij dan ook zeer toevertrouwd. Juist mijn ervaring en kennis van de woning- en bedrijfsmakelaardij alsmede de hypotheken- en verzekeringstak helpen mij om op elk moment, in iedere veranderende marktfase, de juiste keuzes te kunnen maken voor onze klanten. Ik zie het als een sport, net als hardlopen, tennissen, fitness en wandelen met de hond wat ik graag doe.

Rob Kreileman

Rob Kreileman

Makelaar / beëdigd taxateur

Rob Kreileman

Makelaar / beëdigd taxateur

Sinds 2014 ben ik werkzaam onder de vlag van Postma, maar begeef me al sedert 1978 in de makelaardij, ik ben dus wat je noemt een oude rot in het vak. Maar werk nog altijd met veel passie, want het is een fantastisch beroep. De eerste jaren heb ik veel zaken mogen doen in het Twentse land en de laatste 20 jaar ben ik weer terug op mijn oude nest in het Sallandse landschap, want mijn wiegje stond in Raalte. Waar ik momenteel, samen met Agnes mijn vrouw, weer met veel plezier woonachtig ben. Mijn hobby’ s zijn lezen, sport en motoren.

Alex Hagen

Alex Hagen

Medewerker bedrijfsmakelaardij

Alex Hagen

Medewerker bedrijfsmakelaardij

Sinds maart 2018 ben ik actief bij Postma Makelaars als Medewerker Bedrijfsmakelaardij. Naast de opleiding om Bedrijfsmakelaar te worden, die ik volg bij de NVM, is dit een mooie uitdaging om samen met Theo Postma de bedrijfsmakelaardij in en rondom Deventer op de kaart te zetten. Ik heb 20 jaar bij een grootbank in het zakelijke segment gewerkt en zodoende veel affiniteit met onroerend goed en de markt. Van nature staan service en klantgerichtheid bij mij voorop en bij Postma Makelaars voel ik me dan ook als een vis in het water. Ik ben geboren en getogen in Deventer en mijn vrije tijd besteed ik graag aan voetbal, reizen en mijn gezin.

Cecilla Kouwer-Hutten

Cecilla Kouwer-Hutten

Office manager

Cecilla Kouwer-Hutten

Office manager

Ik werk al vele jaren bij Postma Makelaars vooral ‘achter de schermen’. Als mijn collega`s na een dag buiten weer binnen komen, ga ik aan de slag. Wat de één saai werk vindt, daar ben ik helemaal in mijn element. Alles tot in detail verwerken en ondertussen ook de telefoon beantwoorden of een spoedklusje doen. Ik werk maandag tot en met woensdag. De andere dagen van week ben ik druk met mijn twee dochters en zoon. Ook sta ik graag op de badmintonbaan, waar ik fanatiek een ‘shuttle’ sla.

Cynthia Eenkhoorn-Hagens

Cynthia Eenkhoorn-Hagens

Commercieel medewerker binnendienst

Cynthia Eenkhoorn-Hagens

Commercieel medewerker binnendienst

Sinds mei 2018 ben ik werkzaam bij Postma Makelaars als commercieel medewerker binnendienst. Een leuke uitdaging, veel klantcontact, wisselende werkzaamheden en natuurlijk een gezellig team dat ten alle tijden voor iedereen klaar staat, dat is wat mij het meeste aanspreekt. Op maandag, donderdag en vrijdag ben ik aanwezig om je zo goed mogelijk te helpen met al je vragen.

Naast het werken bij Postma Makelaars ben ik thuis druk met mijn dochter, honden en administratieve werkzaamheden voor de eenmanszaak van mijn man.

Wil je een vrijblijvende afspraak of meer informatie?

Neem contact met ons op!

Je kunt ook altijd bij ons kantoor tegenover De Boreel binnenlopen voor vragen of meer informatie. Liever buiten kantoortijden een afspraak? Laat het ons weten, dan maken wij graag een aparte afspraak met je!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Postma Makelaars
Kazernestraat 26
7411 CJ Deventer

Back to top