Verhuur je woning met Postma Makelaars

Wil je je woning (tijdelijk) verhuren? Ook hiervoor kun je bij Postma Makelaars terecht. Bij de verhuur van je woning gaan wij zorgvuldig te werk om de meest geschikte huurder voor je woning te vinden.

Zorgeloos je woning verhuren

Het verhuren van je woning is niet geheel zonder risico. Wil je geen zorgen en administratieve rompslomp? Dan kun je er ook voor kiezen de verhuur van je woning volledig aan ons uit te besteden. Als beheerder zorgen wij voor:

  • De afhandeling van alle relevante administratieve en correspondentie;
  • Het maandelijks incasseren van de huur;
  • Het afhandelen van eventuele technische calamiteiten en ander klein onderhoud;
  • Communicatie met bijvoorbeeld monteurs en loodgieters;
  • Jaarlijkse huurindexatie;
  • Inspectie bij iedere begin- en eindoplevering (tusseninspecties).

Kennismakingsgesprek aanvragen

Laura Postma - verhuur - Postma Makelaars

Aanbod huurwoningen

Ben je benieuwd naar ons actuele aanbod aan huurwoningen in omgeving Deventer? Wij zetten ze hier voor je op een rijtje!

Hoe werken wij bij Postma Makelaars?

Allereerst maken we een persoonlijke afspraak om kennis te maken met jou en je persoonlijke situatie, daarnaast nemen we je woning op. Op basis hiervan adviseren wij je over de mogelijkheden, risico's en aandachtspunten die komen kijken bij verhuur. We hebben verschillende - zeer ervaren - makelaars lopen, voor elke persoonlijke situatie een geschikte! Heb je vragen of speciale wensen aangaande de verhuur? Ook dat horen wij graag tijdens onze kennismaking. Vervolgens maken wij je woning bij een zo groot mogelijk publiek bekend. We vermelden het op onze website, diverse andere huizenwebsites - denk aan Funda - en via onze sociale mediakanalen.

Protocol toewijzing huurwoningen

Tijdelijk verhuren?

Je kunt je woning tijdelijk verhuren terwijl het ondertussen in de verkoop blijft staan. Dit is geregeld in de Leegstandswet. Wel heb je hiervoor een vergunning nodig van de gemeente. Als makelaar kunnen wij je hierbij helpen. Ook is het mogelijk om te verhuren met een tijdelijk contact. Informeer naar de mogelijkheden.

Klik hier om een kennismakingsgesprek aan te vragen

Postma Makelaars header combideal

Verhuurd!

Iedere potentiële huurder vult eerst een inschrijfformulier in met persoonlijke en financiële gegevens. Op basis van deze gegevens selecteren we de meest geschikte huurders voor jouw woning. Hierbij speelt jouw persoonlijke voorkeur ook een belangrijke rol. En zit hier een serieuze huurder bij, dan zorgen wij voor een finale screening zoals de NVM-Woontoets. Is er een match? Dan stellen wij de huurovereenkomst op en zorgen voor de aanvangs- en eindinspectie. Precieze werkzaamheden hangen af of je de woning in eigen beheer verhuurt of beheer aan ons uitbesteedt

Vragen over tijdelijk verhuur van je woning?

Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens of vul ons kennismakingsformulier in!

Vrijblijvend kennismaken?

Bel met een van onze verhuurmakelaars

Wij staan voor je klaar voor de verhuur van je woning. Bel, mail of vul gerust het onderstaande formulier in dan nemen wij contact met je op!

Vrijblijvend kennismaken?

Zo hebben onze klanten het ervaren

10 Cynthia hagens 20 jul. 2024

Helder en transparant in de communicatie. Zeker een aanbeveling.

10 Anoniem Akkerstraat 40 11 jul. 2024

Zo’n verkooptraject in best spannend zijn, maar Laura van Postma Makelaars heeft me goed begeleid in het hele proces. Er was prettig contact en een goede samenwerking. Ik kon snel schakelen met de...

8.8 Anoniem Kilstraat 62 07 jul. 2024

De communicatie was uitstekend. We worden goed op de hoogte gehouden wat er speelt omtrent de verkoop, we hebben dat al zeer prettig ervaren. Zeer vriendelijke medewerkers.

9.0 Dhr. Michel van Seijen Pieter Stuitjestraat 3 25 jun. 2024

Prettig laagdrempelig contact. Makelaar en kantoor zijn goed te bereiken en we hadden snel akkoord over de prijs en strategie.

8.0 Anoniem Toutenburg 570 16 jun. 2024

Contact is goed verlopen. We werden vlot van alles op de hoogte gebracht. De bezichtingen werden heel efficiënt op twee dagen achter elkaar gepland.

9.0 Dhr. Blom Arendshorst 30 10 jun. 2024

Laura is zeer vriendelijke dame, die haar "mannetje" staat in de makelaars wereld. Zeer prettig gesprek gehad. Duidelijke afspraken. Werkt samen met goede fotograaf. Mooie duidelijk foto's die een...

10 Sjoert Post 04 jun. 2024

Geweldige ervaring met Laura als verkoopmakelaar. Ze kent de markt en komt met goede adviezen voor het beste resultaat! Ik kan iedereen Postma Makelaars aanbevelen.

10 Dhr. J.A. Diepenhorst Swaefkenstraat 4 03 jun. 2024

Prettige, zakelijke en deskundige begeleiding. Geen marketing praatjes, geen gebakken lucht. Reageert snel.

10 Sjoert Post Keizer Frederikstraat 81 03 jun. 2024

Laura is een topper! Ze komt met goede tips om je huis te verkopen voor het beste resultaat. Ik kan iedereen Postma aanbevelen!

9.0 Mevr. Schotgerrits Zwolseweg 163 16 mei 2024

De lijntjes waren heel kort en wij werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren.

Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Makelaars
Kazernestraat 26
7411 CJ Deventer

Hypotheken & Verzekeringen
Kazernestraat 26
7411 CJ Deventer

Back to top