Verhuur je woning met Postma Makelaars

Wil je je woning (tijdelijk) verhuren? Ook hiervoor kun je bij Postma Makelaars terecht. Bij de verhuur van je woning gaan wij zorgvuldig te werk om de meest geschikte huurder voor je woning te vinden.

Zorgeloos je woning verhuren

Het verhuren van je woning is niet geheel zonder risico. Wil je geen zorgen en administratieve rompslomp? Dan kun je er ook voor kiezen de verhuur van je woning volledig aan ons uit te besteden. Als beheerder zorgen wij voor:

  • De afhandeling van alle relevante administratieve en correspondentie;
  • Het maandelijks incasseren van de huur;
  • Het afhandelen van eventuele technische calamiteiten en ander klein onderhoud;
  • Communicatie met bijvoorbeeld monteurs en loodgieters;
  • Jaarlijkse huurindexatie;
  • Inspectie bij iedere begin- en eindoplevering (tusseninspecties).

Kennismakingsgesprek aanvragen

Laura Postma - verhuur - Postma Makelaars

Aanbod huurwoningen

Ben je benieuwd naar ons actuele aanbod aan huurwoningen in omgeving Deventer? Wij zetten ze hier voor je op een rijtje!

Hoe werken wij bij Postma Makelaars?

Allereerst maken we een persoonlijke afspraak om kennis te maken met jou en je persoonlijke situatie, daarnaast nemen we je woning op. Op basis hiervan adviseren wij je over de mogelijkheden, risico's en aandachtspunten die komen kijken bij verhuur. We hebben verschillende - zeer ervaren - makelaars lopen, voor elke persoonlijke situatie een geschikte! Heb je vragen of speciale wensen aangaande de verhuur? Ook dat horen wij graag tijdens onze kennismaking. Vervolgens maken wij je woning bij een zo groot mogelijk publiek bekend. We vermelden het op onze website, diverse andere huizenwebsites - denk aan Funda - en via onze sociale mediakanalen.

Protocol toewijzing huurwoningen

Tijdelijk verhuren?

Je kunt je woning tijdelijk verhuren terwijl het ondertussen in de verkoop blijft staan. Dit is geregeld in de Leegstandswet. Wel heb je hiervoor een vergunning nodig van de gemeente. Als makelaar kunnen wij je hierbij helpen. Ook is het mogelijk om te verhuren met een tijdelijk contact. Informeer naar de mogelijkheden.

Klik hier om een kennismakingsgesprek aan te vragen

Postma Makelaars header combideal

Verhuurd!

Iedere potentiële huurder vult eerst een inschrijfformulier in met persoonlijke en financiële gegevens. Op basis van deze gegevens selecteren we de meest geschikte huurders voor jouw woning. Hierbij speelt jouw persoonlijke voorkeur ook een belangrijke rol. En zit hier een serieuze huurder bij, dan zorgen wij voor een finale screening zoals de NVM-Woontoets. Is er een match? Dan stellen wij de huurovereenkomst op en zorgen voor de aanvangs- en eindinspectie. Precieze werkzaamheden hangen af of je de woning in eigen beheer verhuurt of beheer aan ons uitbesteedt

Vragen over tijdelijk verhuur van je woning?

Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens of vul ons kennismakingsformulier in!

Vrijblijvend kennismaken?

Bel met een van onze verhuurmakelaars

Wij staan voor je klaar voor de verhuur van je woning. Bel, mail of vul gerust het onderstaande formulier in dan nemen wij contact met je op!

Vrijblijvend kennismaken?

Zo hebben onze klanten het ervaren

9.0 Anoniem Hobbemastraat 77 11 feb. 2024

Het contact met de makelaar en de medewerkers op kantoor verliep erg prettig, netjes en deskundig. Zonder zorgen is ons huis met een paar weken verkocht.

8.0 Anoniem Bolmansdijk OZ 3 09 feb. 2024

De verkoop van ons huis was best een lastig proces, maar werd door Postma makelaars zorgvuldig begeleid.

8.8 Anoniem Raamstraat 35 06 feb. 2024

Heel fijne samenwerking en we zijn goed geholpen bij de snelle verkoop van onze woning. We zouden zo weer voor Postma Makelaars kiezen!

10 Bertrick en Debora Krikken 26 jan. 2024

Ontzettende kundige en betrokken makelaar.

9.0 Mevr. Keizer Mensinksdijkje 12 26 jan. 2024

Prima geholpen met de verkoop van mijn woning. Duidelijk, geen poespas, vlot gehandeld. Huis snel en netjes verkocht. De eerlijkste en netste makelaar die wij tot nu toe hebben gehad.

9.5 Anoniem Dr. M.E. Houckstraat 18 26 jan. 2024

Heel prettig contact, we werden goed op de hoogte hadden. Makelaar kent de woningmarkt heel goed en kan daardoor goed inschatten wat de beste verkoopprijs is.

10 Mevr. Velde Brinkgreverweg 158 25 jan. 2024

Top service. Betrokken, vriendelijk, deskundig, goed advies, eerlijk, denken mee en efficiënt. Helemaal goed. Mocht ooit weer verkopen kies ik wederom voor Postma Makelaars.

10 Jasper Admiraal 19 jan. 2024

We zijn in alle stappen van het verkoopproces ontzorgd en werden actief op de hoogte gehouden van vorderingen. De makelaar communiceerde duidelijk en zonder poespas. We zijn erg blij dat we voor...

9.3 Anoniem Rielerweg 165 19 jan. 2024

Heel prettig contact gehad. Er is waargemaakt wat is beloofd/ verwacht. Alles werd vlot behandeld en communicatie is makkelijk en laagdrempelig.

10 Linda velde 13 jan. 2024

Goede, eerlijke, realistische, hardwerkende makelaar. Ze gaan net even wat verder.

Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Postma Makelaars
Kazernestraat 26
7411 CJ Deventer

Back to top