Verkoop je huis met Postma Makelaars

Samen verkopen we jouw huis

Het team van Postma Makelaars bestaat uit maar liefst vier beëdigde makelaars die samen meer dan 60 jaar werkervaring hebben in Deventer en omstreken. Je begrijpt dat onze makelaars hierdoor alle ins en outs over de regio kennen en jou hier álles over kunnen vertellen. Je treft dus altijd een makelaar met verstand van zaken en met de benodigde diploma's op zak.

Verkopen met Postma Makelaars

  • Verkopen met vakspecialisten
  • Jarenlange ervaring in Deventer en omstreken
  • Je krijgt je eigen, vaste makelaar
  • Alle tijd voor jouw situatie
  • Altijd goed bereikbaar

Meer informatie

Postma verkopen

Samen met ons jouw huis verkopen? Plan een vrijblijvend gesprek in.

Waarom je huis verkopen met Postma Makelaars?

Een persoonlijke klik
We vinden het erg belangrijk dat de klik er is tussen de makelaar en jou als klant. Een huis aan- of verkopen is namelijk een grote stap in je leven. Dat doe je niet samen met iemand waarmee het niet goed klikt. Wij houden niet van verkooppraatjes, maar luisteren goed naar je waardoor we een passend plan van aanpak kunnen bepalen. Een plan dat vooral bij jóu past.
Weet wat bij jou past
Doordat we verschillende - zeer ervaren - makelaars rond hebben lopen, hebben we altijd een makelaar die bij jou past. Iemand die jouw gevoel en wensen snapt. Ben je op zoek naar een vrijstaande boerderij? Of op zoek naar een twee-onder-één kap woning waar je meer ruimte hebt voor gezinsuitbreiding? Wij weten wat bij jou past.
Een stap extra
Wij zetten net dat stapje extra voor onze klanten. We zien het als onze taak om jou te adviseren op het gebied van wonen. Denk hierbij aan de keuze voor een woning, maar ook op detail niveau zetten wij een stap extra. We ontzorgen jou van A tot Z en helpen je graag met alles wat op je pad komt tijdens dit proces.

Stap voor stap helpen wij je met de verkoop van je huis

Je huis verkopen is vaak een grote stap in je leven. Daarom leggen we je graag in heldere stappen uit hoe dit proces in zijn werk gaat. Twijfel je nog? Je kunt ook altijd eerst een gratis waardebepaling bij ons aanvragen. Daarna kan je altijd nog besluiten je huis in de verkoop te zetten.

Ja, ik wil een gratis waardebepaling!

Start van de verkoop

Stap 1 Kennismaken
Wij maken eerst graag kennis met jou. We komen bij je op bezoek om inzicht te krijgen in jouw situatie en je wensen. Daarnaast kijken wij meteen naar de waarde van je woning, bespreken we de verkoopkansen en bepalen samen een verkoopstrategie, passend bij jouw situatie.
Stap 2 Opdracht
Mogen wij voor jou aan de slag? Wat leuk! Wij gaan aan de slag met het verzamelen van alle officiële gegevens van jouw huis. Denk aan het inmeten en verzamelen van documenten. We helpen je mee met een plan voor de styling, het opruimen en aankleden van je huis. Samen gaan we voor de beste verkoopopbrengst! Daarnaast kun jij zelf jouw documentatie aanleveren en inzien in onze digitale omgeving.
Stap 3 Woning presenteren
Het is tijd om jouw woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Uiteraard zo goed mogelijk, dus laten we een professionele fotograaf foto's maken van jouw woning. Je woningpresentatie wordt tot in de puntjes verzorgd, benieuwd? We vertellen je hieronder meer.

Stap 4: Bezichtigingen

Na het promoten van jouw woning, volgen de bezichtigingen. Nu begint het echt. Onze makelaars hebben de sleutel en weten de weg. We begeleiden alle bezichtigingen persoonlijk en houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. We doen er alles aan om jouw woning tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen. Als we samen een goede deal te pakken hebben, starten de onderhandelingen.

Stap 5: Deal sluiten

Het biedproces kan beginnen. We kijken goed welke koper voor jou de beste is. Niet alleen qua prijs, maar ook qua voorwaarden. Hierna gaan we de deal rondmaken. We zorgen ervoor dat er een koopakte wordt opgemaakt en zorgen dat deze door alle betrokkenen worden ondertekend. Zijn de handtekeningen gezet en zijn de bedenktijd en ontbindende voorwaarden verstreken? Gefeliciteerd! Je hebt je woning verkocht!

Stap 6: Gefeliciteerd!

Nu je woning is verkocht, zorgen we dat we alle stukken gereed zijn voor de notaris. We overleggen over de datum van overdracht en gaan samen nog een keer door de woning voor de eindinspectie. Hierna gaan we naar de notaris voor de officiële sleuteloverdracht. Wij zorgen voor een correcte en soepele afhandeling. Heb je na afloop nog vragen of zaken waar je tegenaan loopt? Wij blijven je helpen.

Tijd voor jouw eerste stap?

Plan een vrijblijvende afspraak in met één van onze makelaars, gewoon bij jou thuis! In dit gesprek zal uitgebreid worden uitgelegd hoe we bij Postma Makelaars te werk gaan tijdens het gehele verkooptraject. Ook zullen al jouw vragen hierin worden beantwoord.

Plan een verkoopgesprek in

Samen met ons jouw woning verkopen?

Met Postma Makelaars krijg je altijd een makelaar die bij jou past.

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag - vrijblijvend - bij je langs om je meer te vertellen over onze dienstverlening.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en we plannen een kennismaking in.

Wat onze klanten vinden

10 SenS SenS 18 nov. 2022

Postma is een laagdrempelig, hartelijk en tegelijkertijd prettig zakelijk makelaarskantoor dat wij aan iedereen kunnen aanbevelen. Wij hebben met makelaar Daniela Giugie een vertrouwensband kunnen...

10 Bart van Wonderen 07 nov. 2022

Hele fijne makelaar. Super behulpzaam. Zowel bij verhuur als verkoop altijd heel fijn in het contact. Kan iedereen deze makelaar in Deventer aanraden!

8.8 Dhr. Richard Hachmang (gerichte aankoop) Bruynssteeg 28 c 11 okt. 2022

Fijn contact, deskundig en behulpzaam! Heeft ons goed geadviseerd en behoedt voor verkeerde aankoop! Uiteindelijk een fantastisch appartement in de oude binnenstad gekocht! Zijn zeer tevreden!

9.8 Anoniem Laan van Borgele 3 05 okt. 2022

Boven verwachting. Een onverwachte complicatie prima afgehandeld.

9.0 Dhr. H.G.A Kleine Kannenburg 302 30 sep. 2022

Onze makelaar was Laura. Ze heeft ons op een zeer professionele, maar ook heel persoonlijke manier geholpen. Ze handelde zeer deskundig en adequaat. Wij bevelen haar van harte aan!

9.5 Anoniem Swaefkenstraat 23 17 sep. 2022

We zijn zeer tevreden over Postma Makelaars! Er werd goed meegedacht met onze persoonlijke wensen, geven ruimte voor eigen initiatief. Ze kunnen snel schakelen, zijn goed op de hoogte van de...

10 Anoniem Johan Roebersstraat 74 12 sep. 2022

Een deskundig makelaar met kennis van zaken. Laura denkt mee met je als verkopende partij en geeft goede adviezen. Mede hierdoor zorgt Postma voor een verkoop binnen een prettige termijn.

9.0 Anoniem Rijsweerdsweg 13 29 aug. 2022

Het eerste kennismakingsgesprek verliep heel erg goed. Duidelijk verhaal hoe de verkoop van het huis zou plaats vinden. Alle afspraken werden goed nagekomen. We werden goed op de hoogte gehouden. Het...

8.5 Anoniem Graaf van Burenstraat 2 F40 16 aug. 2022

Goed, in goed overleg een mooi resultaat behaald. Voordeel behaald bij een bod vaneen ander dat in prijs gelijk was.

9.0 Anoniem Fockinckstraat 13 14 aug. 2022

Contact verliep vriendelijk en snel. Zijn bereid om een stapje extra te doen. Zo zijn er op verzoek een aantal extra bezichtigingen ingepland.

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Postma Makelaars
Kazernestraat 26
7411 CJ Deventer

Back to top