Huis verkopen

Een team van 4 beëdigde makelaars met 60 jaar werkervaring staat voor je klaar! In Deventer en omstreken kennen wij alle ins en outs. Wij vertellen je graag meer.

Je huis verkopen is vaak een grote stap in je leven.
Wij leggen je in heldere stappen uit hoe dit proces in zijn werk gaat.

Verkoopmakelaar in Deventer

Een persoonlijke klik
We vinden het erg belangrijk dat de klik er is tussen de makelaar en jou als klant. Een huis aan- of verkopen is namelijk een grote stap in je leven. Dat doe je niet samen met iemand waarmee het niet goed klikt. Wij houden niet van verkooppraatjes, maar luisteren goed naar je waardoor we een passend plan van aanpak kunnen bepalen. Een plan dat vooral bij jóu past.
Weet wat bij jou past
Doordat we verschillende - zeer ervaren - makelaars rond hebben lopen, hebben we altijd een makelaar die bij jou past. Iemand die jouw gevoel en wensen snapt. Ben je op zoek naar een vrijstaande boerderij? Of op zoek naar een twee-onder-één kap woning waar je meer ruimte hebt voor gezinsuitbreiding? Wij weten wat bij jou past.
Een stap extra
Wij zetten net dat stapje extra voor onze klanten. We zien het als onze taak om jou te adviseren op het gebied van wonen. Denk hierbij aan de keuze voor een woning, maar ook op detail niveau zetten wij een stap extra. We ontzorgen jou van A tot Z en helpen je graag met alles wat op je pad komt tijdens dit proces.

Woning verkopen

  • Verkopen met vakspecialisten
  • Jarenlange ervaring in Deventer en omstreken
  • Je krijgt je eigen, vaste makelaar
  • Alle tijd voor jouw situatie
  • Altijd goed bereikbaar
Postma Energiescan

Verkoop ervaringen

9.0 Anoniem Hobbemastraat 77 11 feb. 2024

Het contact met de makelaar en de medewerkers op kantoor verliep erg prettig, netjes en deskundig. Zonder zorgen is ons huis met een paar weken verkocht.

8.0 Anoniem Bolmansdijk OZ 3 09 feb. 2024

De verkoop van ons huis was best een lastig proces, maar werd door Postma makelaars zorgvuldig begeleid.

8.8 Anoniem Raamstraat 35 06 feb. 2024

Heel fijne samenwerking en we zijn goed geholpen bij de snelle verkoop van onze woning. We zouden zo weer voor Postma Makelaars kiezen!

10 Bertrick en Debora Krikken 26 jan. 2024

Ontzettende kundige en betrokken makelaar.

9.0 Mevr. Keizer Mensinksdijkje 12 26 jan. 2024

Prima geholpen met de verkoop van mijn woning. Duidelijk, geen poespas, vlot gehandeld. Huis snel en netjes verkocht. De eerlijkste en netste makelaar die wij tot nu toe hebben gehad.

9.5 Anoniem Dr. M.E. Houckstraat 18 26 jan. 2024

Heel prettig contact, we werden goed op de hoogte hadden. Makelaar kent de woningmarkt heel goed en kan daardoor goed inschatten wat de beste verkoopprijs is.

10 Mevr. Velde Brinkgreverweg 158 25 jan. 2024

Top service. Betrokken, vriendelijk, deskundig, goed advies, eerlijk, denken mee en efficiënt. Helemaal goed. Mocht ooit weer verkopen kies ik wederom voor Postma Makelaars.

10 Jasper Admiraal 19 jan. 2024

We zijn in alle stappen van het verkoopproces ontzorgd en werden actief op de hoogte gehouden van vorderingen. De makelaar communiceerde duidelijk en zonder poespas. We zijn erg blij dat we voor...

9.3 Anoniem Rielerweg 165 19 jan. 2024

Heel prettig contact gehad. Er is waargemaakt wat is beloofd/ verwacht. Alles werd vlot behandeld en communicatie is makkelijk en laagdrempelig.

10 Linda velde 13 jan. 2024

Goede, eerlijke, realistische, hardwerkende makelaar. Ze gaan net even wat verder.

Gratis adviesgesprek

Twijfel je nog? Je kunt ook altijd eerst een gratis adviesgesprek bij ons aanvragen. Daarna kan je altijd nog besluiten je huis in de verkoop te zetten.

Stap 1: Vul je gegevens in via het formulier.
Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om af te stemmen waar jij behoefte aan hebt.
Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

Plan een vrijblijvend gesprek in

Verkopen in 6 stappen

Stap 1: Kennismaken
Wij maken eerst graag kennis met jou. We komen bij je op bezoek om inzicht te krijgen in jouw situatie en je wensen. Daarnaast kijken wij meteen naar de waarde van je woning, bespreken we de verkoopkansen en bepalen samen een verkoopstrategie, passend bij jouw situatie.
Stap 2: Opdracht
Mogen wij voor jou aan de slag? Wat leuk! Wij gaan aan de slag met het verzamelen van alle officiële gegevens van jouw huis. Denk aan het inmeten en verzamelen van documenten. We helpen je mee met een plan voor de styling, het opruimen en aankleden van je huis. Samen gaan we voor de beste verkoopopbrengst! Daarnaast kun jij zelf jouw documentatie aanleveren en inzien in onze digitale omgeving.
Stap 3: Woning presenteren
Het is tijd om jouw woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Uiteraard zo goed mogelijk, dus laten we een professionele fotograaf foto's maken van jouw woning. Je woningpresentatie wordt tot in de puntjes verzorgd, benieuwd? We vertellen je hieronder meer.

Stap 4: Bezichtigingen

Na het promoten van jouw woning, volgen de bezichtigingen. Nu begint het echt. Onze makelaars hebben de sleutel en weten de weg. We begeleiden alle bezichtigingen persoonlijk en houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. We doen er alles aan om jouw woning tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen. Als we samen een goede deal te pakken hebben, starten de onderhandelingen.

Stap 5: Deal sluiten

Het biedproces kan beginnen. We kijken goed welke koper voor jou de beste is. Niet alleen qua prijs, maar ook qua voorwaarden. Hierna gaan we de deal rondmaken. We zorgen ervoor dat er een koopakte wordt opgemaakt en zorgen dat deze door alle betrokkenen worden ondertekend. Zijn de handtekeningen gezet en zijn de bedenktijd en ontbindende voorwaarden verstreken? Gefeliciteerd! Je hebt je woning verkocht!

Stap 6: Gefeliciteerd!

Nu je woning is verkocht, zorgen we dat we alle stukken gereed zijn voor de notaris. We overleggen over de datum van overdracht en gaan samen nog een keer door de woning voor de eindinspectie. Hierna gaan we naar de notaris voor de officiële sleuteloverdracht. Wij zorgen voor een correcte en soepele afhandeling. Heb je na afloop nog vragen of zaken waar je tegenaan loopt? Wij blijven je helpen.

Tijd voor jouw eerste stap?

Plan een vrijblijvende afspraak in met één van onze makelaars, gewoon bij jou thuis! In dit gesprek zal uitgebreid worden uitgelegd hoe we bij Postma Makelaars te werk gaan tijdens het gehele verkooptraject. Ook zullen al jouw vragen hierin worden beantwoord.

Plan een verkoopgesprek in

Samen met ons jouw woning verkopen?

Met Postma Makelaars krijg je altijd een makelaar die bij jou past.

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag - vrijblijvend - bij je langs om je meer te vertellen over onze dienstverlening.

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Postma Makelaars
Kazernestraat 26
7411 CJ Deventer

Back to top