Mijn favorieten

Verkoopbegeleiding

Je wilt je woning verkopen. Het liefst binnen een termijn dat je er geen slapeloze nachten van krijgt. En je wilt er zoveel mogelijk opbrengst uithalen. Begrijpelijk. Dan is het zaak dat je een makelaar kiest die je goed en eerlijk adviseert, die de markt goed kent en de optimale verkoopstrategie van je woning bepaalt. En dat is precies waar wij je bij helpen.
 
De beste verkoopkansen voor je woning
Kiezen voor Postma Makelaars is kiezen voor de beste verkoopkansen van je woning. 
Ook wij willen namelijk jouw woning zo goed mogelijk en binnen een redelijke termijn verkopen. Daarom maken wij een complete en heldere verkoopanalyse van je woning. Wat houdt dit in?
• Realistische waardebepaling van je woning (verkoopanalyse)                                                Verkoopmakelaar   
• Plan voor eventuele styling van je woning door onze woningstyliste
• Professionele fotografie voor de perfecte uitstraling in de diverse verkoopmiddelen.
Op basis van deze verkoopanalyse gaan wij je woning actief in de markt te koop aanbieden. 
 
“Ik ervaar makelaar Postma als deskundig en heeft een goede kennis van zaken evenals zijn advies die goed onderbouwd was, tevens werd ik goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. 
Groot compliment, zeker gezien de 8 woningen in mijn rij in de straat die al meer dan een jaar te koop staan. Mijn woning werd binnen enkele weken verkocht.”

Actieve verkooppromotie
Hoe meer potentiële kopers je woning zien, hoe groter de kans dat je de juiste koper treft. Daarom gaan wij actief aan de slag en starten een intensieve verkoopcampagne. Hierbij maken wij onder andere gebruik van:

• Huizenwebsites: Funda, Jaap, Huislijn en onze eigen website 
• Sociale media: Facebook, Twitter en Youtube
• Landelijke Open Huizen Routes. 
 
Ondertussen informeren wij je regelmatig hoe het ervoor staat. Want ongetwijfeld wil je weten hoe het met de verkoop van je woning gaat. Zijn er geïnteresseerden? Kan ik een serieus bod verwachten? Hoe vaak wordt mijn huis bekeken op Funda? Zaken die wij als actief makelaar belangrijk vinden om je goed over te informeren. Ook heb je als verkoper je persoonlijke digitale dossier met alle gegevens omtrent de verkoop van je woning. Deze kun je te allen tijde bekijken.
 
Onze medewerkers van de binnendienst
Verkocht!
Ja, het is zover! Er zijn serieuze kopers. Ook dan kun je van ons als adviseur met kennis van zaken op aan. In overleg met jou voeren we de prijsonderhandelingen, dat is ons vak. En, als de koop eenmaal gesloten is, zorgen wij ook voor de benodigde formaliteiten en zetten de procedure in werking om je woning officieel over te dragen bij de notaris. Aan Postma Makelaars heb je een goed en betrouwbaar aanspreekpunt!

Weten wat wij voor jouw woning kunnen doen?
Nodig ons geheel vrijblijvend en kosteloos uit voor een waardebepaling van jouw woning. Bel ons (0570) 517 517 of stuur ons een e-mail.

Ook voor je hypotheek en verzekeringen
Postma Makelaars is een full service kantoor. Dat betekent dat wij niet alleen samen met jou op zoek gaan naar een geschikte woning, maar je ook kunnen helpen met je hypotheek en verzekeringen. Hiervoor werken wij samen met Postma Hypotheken & Verzekeringen.