Verzekeringsadviseur Deventer

Nieuwsgierig wat wij voor je kunnen doen? Wij informeren je graag welke verzekeringen je nodig hebt. En welke niet!

Postma verzekeringen

Niet alle verzekeringen heb je standaard nodig, maar verzekeringen zoals een auto- of motorverzekering en je zorgverzekering zijn wel verstandig om te regelen. Daarnaast is het goed om te bekijken welke verzekeringen voor jou persoonlijk een toegevoegde waarde hebben. “Een ongeluk zit in een klein hoekje”.

Contactformulier

Vraag het onze verzekeringsadviseur

Verzekeringsadvies van Postma

De verzekeringsadviseurs van Postma kijken verder en denken met je mee. Vanzelfsprekend houden onze verzekeringsadviseurs een vinger aan de pols, iedere levensfase is anders. Wij informeren je over wijzigingen en nemen contact met je op om te overleggen of de verzekeringen nog passen bij jouw situatie. Dat is een mooie service.

Direct contact

10 Sjoert Post 04 jun. 2024

Geweldige ervaring met Laura als verkoopmakelaar. Ze kent de markt en komt met goede adviezen voor het beste resultaat! Ik kan iedereen Postma Makelaars aanbevelen.

9.0 Mevr. Schotgerrits Zwolseweg 163 16 mei 2024

De lijntjes waren heel kort en wij werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren.

10 Mevr. Mannessen Kurkeikweg 10 12 mei 2024

Prima makelaar. Duidelijke uitleg en er wordt een gezamenlijke app aangemaakt. Daar kun je alle vragen stellen die je wil . Snel antwoord is ook erg fijn. Goede makelaar om je huis te verkopen.

10 Anoniem Keizerspad 32 07 mei 2024

Uitstekende service en deskundigheid! De makelaar bood een professionele en persoonlijke benadering die het hele proces soepel en stressvrij maakte. Absoluut aan te bevelen!

10 Mevr. van den Akker Oude Bathmenseweg 22 03 mei 2024

Aardige deskundige mensen die bij Postma werken. Goed bereikbaar en willen met alles helpen. Ook goed bereikbaar en snel antwoord als je een vraag hebt.

9.5 Anoniem Godebaldstraat 5 23 apr. 2024

Soepel contact, goed bereikbaar. Verstand van de markt en het aanbod. Hield zich aan afspraken, stelde zich meedenkend op.

10 Dhr. Edo Horstman Veenhuisweg 34 16 apr. 2024

Zowel in het voortraject als bij de verkoop werden alle afspraken stipt nagekomen. Makelaar is helder, deskundig en eerlijk tegenover koper en verkoper. Anders dan andere makelaars speelt hij geen...

9.0 Anoniem Loomanstraat 6 15 apr. 2024

Persoonlijke aanpak werd erg gewaardeerd. De voorspellingen die ze deden kwamen ook allemaal uit dus dat getuigde wel van hun expertise :)

10 Martin seesink 12 apr. 2024

Perfect geholpen hele fijne makelaar

9.0 Anoniem Joost van den Vondellaan 50 F26 11 apr. 2024

Er is steeds contact geweest en een duidelijke uitleg. Een rustig persoon met jarenlange ervaring. Wij hebben dit als heel prettig ervaren.

Verzekeringspakket op maat

Bescherming van wat belangrijk voor je is, staat voorop. Niemand kan de toekomst voorspellen, dus een goede verzekering is essentieel. Zelfs als je alles perfect hebt geregeld, blijft het risico op ongelukken of schade aanwezig. Mocht het plotseling toch gebeuren, dan biedt een verzekering van Postma de juiste verzekeringen om de financiële last te verlichten. Onze verzekeringen worden op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij jouw behoeften en risico's. Een greep uit onze particuliere verzekeringen:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Woonhuisverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Reis/Annuleringsverzekering
  • Uitvaartverzekering
  • Levensverzekering

Contactformulier

Postma Huis kopen

Verzekeringsadvies op maat?

Neem contact op met Erik, adviseur zakelijke en particuliere verzekeringen

Postma Makelaars
Kazernestraat 26
7411 CJ Deventer

Back to top