Mijn favorieten

Onze medewerkers

Postma Makelaars

Theo Postma
Theo Postma
Woning- bedrijfsmakelaar
Met inmiddels 25 jaar ervaring in de makelaardij heb ik al veel meegemaakt als ondernemer. De Deventer woningmarkt is mij dan ook zeer toevertrouwd. Juist mijn ervaring en kennis van de woning- en bedrijfsmakelaardij alsmede de hypotheken- en verzekeringstak helpen mij om op elk moment, in iedere veranderende marktfase, de juiste keuzes te kunnen maken voor onze klanten. Ik zie het als een sport, net als hardlopen, tennissen, fitness en wandelen met de hond wat ik graag doe.
Daniela Giugie
Daniela Giugie
Woningmakelaar taxateur
Wil je een huis kopen, verkopen of laten taxeren? Dan heb je grote kans dat ik bij je langskom. Ik begeleid onze klanten namelijk bij de aan- en verkoop van een woning en verzorg taxaties in de regio Deventer. Een leuk persoonlijk contact waarbij je weet dat je van mij als makelaar of taxateur op aan kunt, vind ik erg belangrijk. Als geboren en getogen Deventernaar ken ik de stad goed. Samen met mijn partner en twee dochters woon ik nabij het centrum, waar ik in mijn vrije tijd regelmatig te vinden ben.
Rob Kreileman
Rob Kreileman
Makelaar / beëdigd taxateur
Sinds 2014 ben ik werkzaam onder de vlag van Postma, maar begeef me al sedert 1978 in de makelaardij, ik ben dus wat je noemt een oude rot in het vak. Maar werk nog altijd met veel passie, want het is een fantastisch beroep. De eerste jaren heb ik veel zaken mogen doen in het Twentse land en de laatste 20 jaar ben ik weer terug op mijn oude nest in het Sallandse landschap, want mijn wiegje stond in Raalte. Waar ik momenteel, samen met Agnes mijn vrouw, weer met veel plezier woonachtig ben. Mijn hobby’ s zijn lezen, sport en motoren.
Laura Postma
Laura Postma
Assistent Makelaar
Het makelaarsvak is mij met de paplepel in gegoten door mijn vader Theo Postma. Zodoende ben ik nu assistent makelaar en bijna klaar met de opleiding tot kandidaat makelaar wonen. Ik hou me voornamelijk bezig met de verkoop en bemiddel ik bij verhuur en beheer. Vooral het persoonlijke contact met onze klanten spreekt mij erg aan. De kans is overigens groot dat je mij tegenkomt in de stad. Want als ik niet aan het werk ben ga ik graag gezellig winkelen en lunchen met vriendinnen of andere leuke uitstapjes maken.
Cecilla Kouwer-Hutten
Cecilla Kouwer-Hutten
Office manager
Ik werk al vele jaren bij Postma Makelaars vooral ‘achter de schermen’. Als mijn collega`s na een dag buiten weer binnen komen, ga ik aan de slag. Wat de één saai werk vindt, daar ben ik helemaal in mijn element. Alles tot in detail verwerken en ondertussen ook de telefoon beantwoorden of een spoedklusje doen. Ik werk maandag tot en met woensdag. De andere dagen van week ben ik druk met mijn twee dochters en zoon. Ook sta ik graag op de badmintonbaan, waar ik fanatiek een ‘shuttle’ sla.
Jolande Postma - Osterop
Jolande Postma - Osterop
Commercieel medewerker binnendienst
Net als Cecilla werk ook ik vooral ‘achter de schermen’. En dat bevalt mij heel goed, al zolang ik bij Postma Makelaars werk en dat is alweer vele jaren. Voornamelijk verwerk ik alle gegevens van woningen die wij in de verkoop krijgen. Zorgen voor alle juiste gegevens, een goede fotopresentatie et cetera. Niet alleen het werk zelf, maar ook mijn collega’s maken het werk gewoon erg leuk. Wij werken allemaal oprecht met veel plezier en dat merken onze klanten! Buiten mijn werk om ben ik trotse moeder van twee dochters en een zoon en trotse oma.
Jorben Vink
Jorben Vink
Kandidaat Makelaar
Sinds de basisschool heb ik altijd al de affiniteit gehad met het beroep ‘makelaar’. Na het afronden van mijn HBO-studie Vastgoed en Makelaardij, waarbij ik mijn afstudeerstage ook bij Postma Makelaars heb gevolgd, werk ik met dit fantastische team. Vervolgens heb ik de theorie en praktijk voor de bedrijfsmakelaardij succesvol afgerond. Wanneer ik niet aan het werk ben, spreek ik graag met vrienden af of ben ik actief in de sportschool. Ook ben ik een groot voetballiefhebber, dus een wedstrijd af en toe kijken is voor mij geen vervelend tijdverdrijf!
Astrid Scholten
Astrid Scholten
Commercieel medewerker binnendienst
Mijn keuze om bij Postma Makelaars te gaan werken was niet zo moeilijk. Alles wat met wonen te maken heeft, vind ik leuk en heb ik altijd al leuk gevonden. In mijn huidige functie houd ik mij bezig met (financieel) administratieve en secretariële werkzaamheden. Als eerste aanspreekpunt op kantoor of telefonisch, geniet ik van het contact met diverse mensen/klanten. Wanneer ik niet aan het werk ben, spreek ik graag met vriendinnen af of ben ik te vinden op het voetbalveld waar ik graag een balletje trap.