Mijn favorieten

Bedrijfsmatig Onroerend Goed

Kantoorruimte, winkelpand, bedrijfsruimte of beleggingsobject? Bij Postma Makelaars kun je rekenen op een deskundige begeleiding bij het kopen, verkopen, huren en verhuren van een bedrijfsobject. Daarnaast nemen we een gedegen taxatie van bedrijfspanden voor onze rekening. Met ruim 25 jaar makelaarservaring weten we wat er te koop is, maar ook wat er binnenkort beschikbaar komt in Deventer en omliggende regio. 
 

Wat kunnen wij voor u betekenen?
• Begeleiding bij huur en verhuur bedrijfspanden (o.a. verhuurstrategie, contractering, 
   onderhandeling)
• Begeleiding bij aan- en verkoop van bedrijfspanden (o.a. o.a. verkoopstrategie, contractering, 
   onderhandeling)
• Bedrijfsscan voor bedrijven
• Advies en screening van koop- en huurcontracten
 
Huuradvies op maat
Ga je uitbreiden en heb je meer bedrijfsruimte nodig? Of wil je juist je bedrijfsruimte herindelen, samenvoegen of kleiner maken? Als ondernemer is het altijd belangrijk om na te denken hoeveel meters je werkelijk nodig hebt en of je niet met minder meters toe kan. Bij ons kun je terecht voor een deskundig advies over je bedrijfsruimte, het huurcontract en voor een gedegen bedrijfsscan.

Bedrijfsscan: voor een verantwoorde beslissing
Onze bedrijfsscan helpt je als ondernemer een verantwoorde beslissing te nemen over het wel of niet bedrijfsmatig huren. Het zet de voor- en nadelen duidelijk op een rij. Tijdens een persoonlijke afspraak nemen we alle zaken met je door. ‘Wat huur je nu, voor hoeveel geld, hoeveel meters heb je nu en wat denk je op termijn nodig te hebben, waar moet de bedrijfsruimte aan voldoen?’ De bedrijfsscan brengt alle relevante aspecten in kaart inclusief eventuele opties. En op basis daarvan weet je zeker dat je een juiste beslissing kan nemen.

Vragen over (ver)huur, aan- of verkoop van een kantoorruimte, winkelpand, bedrijfsruimte of beleggingsobject?
Onze bedrijfsmakelaars helpen je graag verder. Bel (0570) 517 517 of stuur ons een e-mail.