Mijn favorieten

Verhuur en beheer

Wil je je woning (tijdelijk) verhuren? Ook hiervoor kun je bij Postma Makelaars terecht. Bij de verhuur van je woning gaan wij zorgvuldig te werk om de meest geschikte huurder voor je woning te vinden. 
 
Zorgeloos je woning verhuren
Het verhuren van je woning is niet geheel zonder risico. Wil je geen zorgen en administratieve rompslomp? Dan kun je er ook voor kiezen de verhuur van je woning volledig aan ons uit te besteden. Als beheerder zorgen wij voor:
• De afhandeling van alle relevante administratie en correspondentie
• Het maandelijks incasseren van de huur
• Het afhandelen eventuele technische calamiteiten en ander klein onderhoud
• Communicatie met bijvoorbeeld monteurs en loodgieters
• Jaarlijkse huurindexatie
• Inspectie bij iedere begin- en eindoplevering (tusseninspecties)
 
Tijdelijk verhuren?
Je kunt je woning tijdelijk verhuren terwijl het ondertussen in de verkoop blijft staan. Dit is geregeld in  de Leegstandswet. Wel heb je hiervoor een vergunning nodig van de gemeente. Als makelaar kunnen wij je hierbij helpen. 
 
Hoe werken wij?
Allereerst maken we een persoonlijke afspraak om kennis te maken en je woning op te nemen. Op basis hiervan adviseren wij je over de mogelijkheden, risico's en aandachtspunten die komen kijken bij verhuur. Heb je vragen of speciale wensen aangaande de verhuur? Ook dat horen wij graag tijdens onze kennismaking. Vervolgens maken wij je woning bij een zo groot mogelijk publiek bekend. We vermelden het op onze website, diverse andere huizenwebsites als Funda en via de sociale media.  

Verhuurd!
Iedere potentiële huurder vult eerst een inschrijfformulier in met persoonlijke en financiële gegevens. Op basis van deze gegevens selecteren we de meest geschikte huurders voor jouw woning. Hierbij speelt jouw persoonlijke voorkeur ook een belangrijke rol. En zit hier een serieuze huurder bij, dan zorgen wij voor een finale screening zoals de NVM Woontoets. Is er een match? Dan stellen wij de huurovereenkomst op en zorgen voor de aanvangs- en eindinspectie. Precieze werkzaamheden hangen af of je de woning in eigen beheer verhuurt of beheer aan ons uitbesteedt.

Vragen over (tijdelijk) verhuur van je woning ?
Bel ons (0570) 517 517 of stuur ons een e-mail.