Verzekeringen voor ondernemers

Van beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen tot arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, wij hebben de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Verzekering voor ondernemers in Deventer

Totaalpakket voor ondernemers
Als ondernemer begrijpen wij dat jouw bedrijf unieke risico's met zich meebrengt. Daarom bieden wij verzekeringsoplossingen die speciaal gericht zijn om jou als ondernemer te beschermen tegen diverse bedrijfsrisico's. Voor zowel startende ondernemers als gevestigde bedrijven staan onze gespecialiseerde adviseurs klaar om jou te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste verzekeringsoplossingen die passen bij jouw zakelijke behoeften en doelstellingen.

Op maat voor jouw onderneming
Van beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen tot arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, wij hebben de juiste oplossing voor jouw onderneming. We begrijpen de complexe uitdagingen waarmee ondernemers worden geconfronteerd en werken samen met jou om een verzekeringsprogramma op maat te maken dat jouw bedrijf en toekomstplannen beschermt.

Contactformulier

Bedrijfsmatig Vastgoed Postma Makelaars

Zakelijke verzekeringen van Postma

Bedrijfspand
Een brand of storm kan ernstige gevolgen hebben voor jouw bedrijfspand, kantoor of winkel, wat een ingrijpende ervaring kan zijn. Ook wil je risico's op de bouwplaats goed afgedekt hebben. Het belang van een goede zakelijke verzekering staat dan voorop.
Vervoer
Het verzekeren van jouw bedrijfsauto met de juiste schadedekking, het regelen van verkeersincidenten en eigen vervoersverzekeringen wordt eenvoudig met de zakelijke verzekeringsopties van Postma.
Inkomensverzekeringen
Ziekteverzuim onder personeel of een medewerker die arbeidsongeschikt raakt, kan een uitdaging zijn. Met onze collectieve inkomensverzekeringen bieden we bescherming voor jouw bedrijf én jouw werknemers.

Vraag het onze verzekeringsadviseur

Advies voor een verzekering voor ondernemers?

Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen helpen met jouw verzekeringsbehoeften als ondernemer? Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek!

Postma Makelaars
Kazernestraat 26
7411 CJ Deventer

Back to top