Verzekering voor particulieren

Bescherm wat voor jou belangrijk is met onze op maat gemaakte verzekeringsoplossingen voor particulieren.

Verzekeringsadviseur Deventer

Totaalpakket
Bij Postma begrijpen we dat jouw bezittingen en dierbaren van onschatbare waarde zijn. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan verzekeringsproducten die jouw leven beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen. Of je nu een autoverzekering nodig hebt, jouw huis wilt verzekeren, of jouw gezondheid wilt beschermen, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Verzekeringsadvies

Onze deskundige adviseurs helpen jou bij het vinden van de beste verzekeringsproducten die passen bij jouw levensstijl en behoeften. Van aansprakelijkheidsverzekeringen tot reisverzekeringen, wij zorgen ervoor dat je goed beschermd bent.

Contactformulier

Postma Huis kopen

Woonverzekeringen van Postma

Wij kunnen je helpen met het kiezen van een inboedelverzekering, opstalverzekering en aansprakelijkheidsverzekering die het beste aansluiten op jouw wensen en woonsituatie. Zo heb jij geen kopzorgen over of alles wel goed is gedekt. Wij regelen het voor je!

Familie en gezin
Welke verzekeringen heb je allemaal nodig voor jezelf en/of jouw gezin? Hier valt veel te kiezen en bijvoorbeeld een zorgverzekering is zelfs verplicht. Schakel onze verzekeringsadviseur in voor een zorgverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandsverzekering, ongevallenverzekering of overlijdensrisicoverzekering
Reisverzekering
In vele gevallen is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten zodat jij zorgeloos kan genieten van jouw vakantie. Heb je vragen over welke verzekeringen het beste bij jou past? Vraag een gratis adviesgesprek aan en we vertellen je alles over een kortlopende-, doorlopende en annuleringsverzekering.
Verkeersverzekeringen
Een aantal verkeersverzekeringen zijn verplicht en in sommige gevallen is het verstandig om jouw motorrijtuig extra te verzekeren. Voor elk type voertuig bieden wij een speciale verzekering. Wil je jouw auto, motor, camper, caravan, oldtimer, boot en/of (brom)fiets verzekeren? Laten we het bespreken.

Advies nodig?

Hulp nodig bij particuliere verzekeringen?

Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen helpen met jouw verzekeringsbehoeften? Neem contact met met Sandy voor een gratis adviesgesprek!

Postma Makelaars
Kazernestraat 26
7411 CJ Deventer

Back to top