Verzekering voor bedrijven

Bescherm jouw bedrijf en activa met onze op maat gemaakte verzekeringsoplossingen voor bedrijven.

Zakelijk verzekering voor bedrijven

Bescherming tegen diverse bedrijfsrisico
Als ondernemer begrijpen wij dat het beschermen van jouw bedrijf tegen risico's van cruciaal belang is voor jouw zakelijk succes. Daarom bieden wij een een totaalpakket aan verzekeringen die jouw bedrijf beschermen tegen diverse bedrijfsrisico's voor kleine en grote bedrijven. Onze deskundige adviseurs staan klaar om jou te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste verzekeringsoplossing.

Verzekeringspakket op maat
Van aansprakelijkheidsverzekeringen tot bedrijfsmiddelenverzekeringen, wij hebben de juiste oplossing voor jouw bedrijf. We werken samen met jou om een verzekeringsprogramma op maat te maken dat past bij jouw bedrijf en jouw specifieke behoeften.

Contactformulier

Postma Makelaars home content

Zakelijke verzekeringen van Postma

Bedrijfspand
Een brand of storm kan ernstige gevolgen hebben voor jouw bedrijfspand, kantoor of winkel, wat een ingrijpende ervaring kan zijn. Ook wil je risico's op de bouwplaats goed afgedekt hebben. Het belang van een goede zakelijke verzekering staat dan voorop.
Vervoer
Het verzekeren van jouw bedrijfsauto met de juiste schadedekking, het regelen van verkeersincidenten en eigen vervoersverzekeringen wordt eenvoudig met de zakelijke verzekeringsopties van Postma.
Inkomensverzekeringen
Ziekteverzuim onder personeel of een medewerker die arbeidsongeschikt raakt, kan een uitdaging zijn. Met onze collectieve inkomensverzekeringen bieden we bescherming voor jouw bedrijf én jouw werknemers.

Advies nodig?

Advies voor een zakelijke verzekering?

Wil je meer weten over hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen met onze verzekeringsdiensten? Neem vandaag nog contact met onze verzekeringsadviseur Eric de Ridder.

Postma Makelaars
Kazernestraat 26
7411 CJ Deventer

Back to top